מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ירד לי דם בפעם ראשונה!!!!מנר13/01/2010
לדר' לימור בנדל
היי
אני בת 19 וכשקיימתי יחסי מין בפעם ראשונה לא ירד דם ובפעם השנייה כן ירד אבל אחרי שסיימנו עבר זמן מה ואחר כך ירד דם אני לא יודעת למה אז זה יכול להיות כך אני מבולבלת עזרי לי בבקשה ותודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום הבתולין
לימור בנדל14/01/2010היי מנר ,
אין צורך בבהלה או בבילבול .
יקירה , קרום הבתולין גמיש ולא מחייב שיקרע בפעם הראשונה שמקיימים יחסי מין.
יש נשים שקרום הבתולין שלהן נשאר שלם גם שנים רבות של קיום יחסי מין
הודות לגבר בעל איבר מין קטן מידיי שאינו מספיק בכדי לקרוע את הקרום .
ככל הנראה בפעם השניה נקרע קרום הבתולין ויצא במהלך הזמן לאחר קיום יחסי המין.
כל אישה לגופה .
אשמח לשמוע - ממה הבהלה ?
אוכל אז לענות לך ספציפית .
שמחה שחיכית וקיימת יחסי מין בזמן הנכון לך ..
שימרי על עצמך והשתמשו באמצעי מניעה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
מנר14/01/2010היי דר' לימור ..
כפי שאני יודעת כל אחת שמקיימת יחסי מין בפעם ראשונה יורד דם בדיוק כשמכניס הבן זוגה את איבר המין שלו ולי זה לא קרה לכן נבהלתי..
אני מודה לך על התגובה כי באמת עזרת לי עכשיו אני מבינה ולא צריך להיבהל עוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)