צריכה עזרה דחופ דחופ !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחופ דחופ !
    מייטל
    18/03/2010

אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד , והוא טוען שאני לא מגרה אותו מספיק .. ואני מוכנה לעשות הכל כדי שזה יצליח , הכל .. !
    והוא היה הראשון שלי ואין לי ניסיון רב בזה .. הייתי רוצה עצה .. איזה דברים יכולים ממש לגרות אותו ? איך אפשר להתחיל את זה ?
    בקיצור אני צריכה טיפים איך אני יוכל לגרות אותו ובאיזה שלבים ?
    אני חייבת את העזרה הזאת בדחיפות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופ דחופ !

הוספת תגובה

• חידושים במערכת יחסים

רמי בוכניק
    18/03/2010

היי מיטל
    בהודעתך לא ציינת לא את גילך ולא את גילו של חבר שלך . מתוך הכתוב נשמע שאתם די צעירים.
    המפתח למערכת יחסים זה תקשורת ,יש מליון דרכים לגוון בסקס ,מאביזרים שונים דרך תנוחות ,דרך מיקומים שונים וכיו"ב ומה שחשוב זה מה ירגש אותו ומה ירגש אותך.
    כשהוא אומר לך שאת לא מגרה אותו מספיק תשאלי אותו " מה היה מגרה אותך? " "מה היית רוצה שאעשה ? " וכיו"ב ואז תוכלי להחליט האם מה שהוא רוצה תואם גם את הרצונות שלך וללכת על זה או לא .כאשר את לא שואלת את בעצם יורה באפילה אולי תפגעי אולי לא .
    לכן העצה הראשונה היא לשאול .
    יחד עם זה אתן כמה דברים שלא יכולים לגרוע.
    1 לבוש סקסי במיטה ,כותנות תחרה חזיות מיוחדות חוטיני חצוף וכיו"ב .
    2 עיסוי חושני בשמן (יש תמציות של ילנג ילנג ,פטוצ'ילי ולבנדר -מעורבב שהניחוח שלהם מעורר מינית ) יכולה לקנות שמן מוכן או לקנות תמציות ולהוסיף לשמן בסיס של עיסוי .
    3 סדנת טנטרה קלילה ופרטית לשניכם (כמובן רק אם הוא עשוי להתחבר לרעייון ).

שיהיה בהצלחה
    רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו