מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצהדנה28/03/2010
אני ובן זוגי כבר 3 שנים ביחד ולאחרונה בגלל לחץ בעבודה אצל שנינו ושעות עבודה ארוכות אנחנו כבר מקיימים יחסי מין הרבה פחות מפעם - פעם בשבוע שבועיים. זה הפך לקצת מטלה. ז"א אם אני זקוקה לשחרור מיני אני מאוננת עם עצמי והמחשבה על לשכב איתו לפעמים מתפרשת אצלי כמשהו שדורש ממני יותר אנרגיות ממה שיש לי. האם זה נורמלי? מה ניתן לעשות בנוגע לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ החיים ומיניות אוהבת
לימור בנדל31/03/2010דנה אהובה ,
נורמלי ..הממ.. מה שנורמלי מבחינתי אולי לך לא יהיה נורמלי - זה סובייקטיבי .
מה שבטוח את מתארת בכתיבתיך מקום ידוע ושחוק במע' יחסים רבות של זוגות בארצנו.
" מה ניתן לעשות " - לעשות. אין מנוס יקירה , אתם חייבים להתעורר !! יש לך אנרגיה לנשום , לאכול , לעבוד שעות ארוכות - אז את חייבת ( רק מרצון ) להשקיע את אותה האנרגיה בזוגיות וביחסי המין שלכם . ורצון עושים ! כשאת רוצה משהו תכלס - זה קורה .
כאשר קיום יחסי המין הופך למטלה ובא ממקום של " דרישה " כמו שציינת בכתיבתך - יש בברור מקום של חוסר סיפוק במיניות שלכם . התשוקה אבדה . בחיים משהו ש"אני " כאדם מנסה להתעלם ממנו , לא לגעת בו סימן שלא טוב לי בו או שאני נמצאת שם מהכרח. בצעי ברור מול עצמך - מה לא מסופק אצלך ? מה חסר לך ?
כמה אנשים את מכירה שקמים בבוקר לעבודה אפורים , חסרי חיוך , כמו רובוטים ללא רוח חיים ואנרגיה בגלל שהם בעצם עובדים במקום שלא מספק אותם , אינם מגשימים את עצמם בחיים ?? כמה אנשים את מכירה שלא עוסקים במהלך היום במה שהם אוהבים באמת ונמצאים שם בעצם ממקום של פשרה ?? רבים , לצערי.
כך גם במיניות . אם חיי המיניים אפורים , לא מספקים , משעממים וללא אנרגיית חיים - למה שארצה לקיים יחסי מין ?? זה לא מחייה אותי ולא מעניק לי מענה על שום צורך.
אני ממחליצה בחום להחזיר את התשוקה והאינטימיות לביחד שלכם - הפכתם להיות חברים. אתם חיים יחד חיים משותפים כשותפים לדירה . אהבה לא מספיקה כדי להחזיק זוגיות שלמה ותשוקתית - את אוהבת אותו כחבר / כאח ואין בינכם משיכה והאנרגיה המינית דועכת.
בראשית אני ממליצה להתחיל ממגע במהלך היום , נסו ליצור מרחב אינטימי אוהב ללא קשר לקיום יחסי המין . התנשקו בתשוקה , תחבקו , תלטפו , תגעו זה בזו בישבן או בשדיים בזמן שאתם עוברים בבית אחד ליד השניה . התבוננו 5 דקות אחד לשניה בעיניים - ללא מלל. רק הסתכלו מי נמצא שם מולכם. הריחו את הצוואר כשאתם קמים יחד בבוקר תוך כדי חיבוק אוהב במיטה או לפני שיוצאים לעבודה. שבו יחד עם כוס קפה על הספה / בחוץ ושתפו איך עבר היום ומה יהיה במהלך השבוע.
אחרי שיצרתם מרחב אינטימי , אוהב והחזרתם את התשוקה שלכם זה לזו דאגו במכוון לפנות זמן למעשה האהבה שלכם. הכל מתחיל בתקשורת - שתפי אותו למה את לא מסופקת במיניות , מה היית רוצה שהוא יעשה לך בכדי שתירצי כל פעם לקיים איתו יחסי מין ותהיי " חמה " עליו מעצם המחשבה שהיום בערב יש לכם " דייט לסקס " וזה ירגש אותך כי תדעי שתצאי מסופקת מאוד מהמפגש ביינכם !!! תפנו זמן - תחזרו הביתה מוקדם לפחות פעם בשבוע קבעו דייט !!
תאמיני לי ואת זה אני מבטיחה לך - אם תפרדו ותמצאי את עצמך לבד , יהיה לך המון זמן ואנרגיה להשקיע להכיר גברים חדשים , כי את חייבת. פתאום יהיה לך זמן ואנרגיה לדייטים , להתלבש ולהתאפר , לצאת לבלות , לפלרטט ולסקס ועוד... האם את רוצה בכך ?? זאת השאלה . את לא חייבת לעבור זעזוע של פרידה בכדי להחיות זוגיות שטובה לך וקיימת כעת בחייך.
באהבה וחג שמח ,
לימור בנדל
אלת האוהבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)