כמה פעמים בשבוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • כמה פעמים בשבוע?
    איש אחד
    09/04/2010

    שאלה: אנחנו נשואים 14שנה. אנחנו מקיימים יחסים פעמיים בשבוע, לרוב מיוזמתי. בד"כ אני "הנותן" ואשתי "המקבלת". אני מצידי רוצה לקיים יחסים 3-4 פעמים בשבוע.אני שואל:

    האם דרך התנהגות של אישתי הינה הדרך "הנורמאלית" אחרי 14 שנות נישואים?

    האם זה היגיוני שאין לה כח ליותר?

    האם זה נכון שהצורך המיני של האישה הנשואה פחות מהצורך של הגבר או שמא זה תלוי ביחסים עצמם?

    אודה על התייחסות

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה פעמים בשבוע?

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • סטטיסטיקות

    לימור בנדל
    11/04/2010

    איש אחד ..
    כל זוגיות מכילה בתוכה שניים . לכל זוגיות אופי משלה ונורמליות משלה .
    האם זה שאומר לך שאתם כמו הסטטיסטיקה יעשה לך שקט נפשי ??? מבחינה סטטיסטית ארצית - אכן אתם " עומדים " בסטנדרטים , מבחינה ספציפית לזוגיות שלכם אתם לא עומדים בסטנדרטים שלך . נורמליזציה של כל העולם ואישתו אינה שייכת לביחד שלכם.

    אתה מעלה על כתב שאלות שאתה בעצם אמור לשבת איתן לשיחה למול האישה שאיתך ולא למול פורום של אנשים שאינך מכיר כלל ..
    אני בעד לקבוע ערב של דייט משותף עם קפה / יין בפארק על שמיכה או בים ושיחה פתוחה וכנה בה תעלה כל מה העלאת כאן ואתמצת את דבריך :
    1. מדוע רק אני צריך ליזום - " לרוב מיוזמתי " .
    2. האם תוכלי להיות פעילה יותר ונותנת חזרה יותר - " בד"כ אני "הנותן" ואשתי "המקבלת"."
    3. הייתי רוצה שנקיים יחסי מין יותר מפעמיים שבוע - האם זה אפשרי מבחינתך " האם זה היגיוני שאין לה כח ליותר " .
    4. האם את מרגישה שטוב לך במע' הזוגית שלנו ומה אני יכול לעשות בכדי שהזוגיות שלנו תהיה טובה לך ואשתף אותך מה את יכולה לעשות כדי שלי יהיה טוב בזוגיות שלנו ( לא המינית ) - " .. תלוי ביחסים עצמם " .

    איש יקר - אכן יש שינויים רבים שמתחוללים ב 14 שנות נישואים . לעיתים העבודה , הילדים והשחיקה במע' הזוגית גורמת להזנחה של הקשר הזוגי - מיני. אצלנו הנשים מיניות קשורה לרגש ולכן אם קרה משהו בעבודה / עם הילדים / עייפות בגלל חוסר זוגיות של הבעל שלעיתים אינו שווה לה בעבודות הבית וניקיון + טיפול בילדיו גורם לאישה להרגיש כ"בובת מין" שבאה לספק את צרכיו של בן זוגה .
    זוגיות טובה הינה זוגיות אמיתית - הכל זוגי , חלוקת המטלות זוגית , טיפול בכל נושאי הזוגיות שווים : טיפול בילדים לדוג' . יש יציאות משותפות : דייט לסרט / הצגה , יצאה למסעדה ועוד.
    זוגיות בה יש אינטימיות ולא רק סקס חדירה הינה מקום שבו הזוג יוצר מרחב אינטימי של שיחה / ליטוף / מחמאות הדדיות / עידוד בנושאי החיים / עידוד שהגשמה עצמית וזוגית ועוד.

    צורך מיני של אישה באשר היא - נשואה , רווקה , גרושה או חלילה אלמנה יבוא ממקום של אהבה עצמית שלה , כמה טוב לה עם עצמה , עם הגוף שלה , ההגשמה העצמית שלה הן כבת זוגתך , כאם , כאישה עובדת ועוד.. שוחח למול אהובתך משכבר הימים האם היא שם .. הקשב לה , מי יודע - אולי אחרי 14 שנים יחד צפויות לך הפתעות מדליקות וגילויים חדשים ??

    בהצלחה , לימור

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו