מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
טיפול סרוגייט - התחלה
מטופל סרוגייט14/05/2011שלום לימור.
קודם כל אני חייב להגיד שאני מאוד מעריך את מה שאת עושה. קראתי הרבה פוסטים ומאמרים שכתבת.
אבל אני לא יודע אם זה נכון שאת למעשה מפרסמת את שיטת הסרוגייט של מרפאת ד"ר רונית אלוני (פשוט הייתי מטופל במרפאה הזאת ואינני יודע לגבי מרפאות אחרות, בגלל זה אני קורא לזה ככה).
ראשית כל, השיטה מאוד יקרה (כ-30000 ש"ח). אבל הבעיה העיקרית שלה שהיא לא ממש עובדת כמו שמבטיחים.
כשזה לא עבד במקרה שלי, נאמר לי בנימוס, שזה אני אשם (ברור, מי עוד?). אבל אחרי שקראתי בפורומים תגובות מאנשים בנושא, ראיתי שכמעט וכל אחד שכתב שהיה מטופל סרוגייט, כתב שהטיפול לא הצליח גם כן.
יעילות השיטה הזאת אצל מומחים ברוב המדינות בעולם עומדת בסימן שאלה. בחלק מהמדינות השימוש בה אפילו אסור, בעוד חלק מעלימים עין, ובאחרות (כמו ארה"ב וחלק מהמדינות של איחוד אירופי, עד כמה שאני יודע) השיטה מאושרת. אבל המובילה בעולם היא ישראל. וזה לא בגלל שהיו פה הרבה הצלחות בטיפול לעומת אחרים וכנראה גם לא בגלל שעשו פה מחקרים מיוחדים שאחרים לא עשו. מה שקרה פה זה שמשרד הביטחון הפעיל לחץ גדול לקידום השיטה לאישור שימוש בה עבור נכי צהל (מבקש לתקן אותי אם אני טועה).
כמובן זה לא מה שמסבירים למטופלים. מה שמסבירים זה שבשביל טיפול בבעיה מינית קיימות שתי אופציות: למצוא בחורה בחוץ או סרוגייט, ושעם סרוגייט זה יותר יעיל.
אם לדבר עליי אישית, היה לי ניסיון מיני מקודם, הייתה לי גם חברה קבועה שנפרדנו בדיוק לפני שפניתי למרפאה. ויכולתי גם למצוא בחורה בחוץ, אבל הוסבר לי בפירוש שדרך סרוגייט הטיפול יהיה הרבה יותר יעיל. ואחרי שאני עברתי את זה אני חייב להגיד: זה ממש לא נכון!
טופלתי ע"י סרוגייט אחת, ובמקרה ראיתי עוד שתיים (סה"כ במרפאה היו 5 או 6) – וסליחה שאני אומר את זה, אבל הן ממש לא מתאימות להגדרה "בחורה ישראלית ממוצעת" או "הבת של השכן", וקשה לי להאמין שהן ייתנו למטופל הרגשה שאת כותבת עליה בפורומים. הבנות (הנשים) בעיקר עם הבעיות של עצמן: כמו שהבנתי עם חיים אישיים לא מסודרים, גרושות (אלה שמבוגרות יותר) – קראתי על זה גם בפורומים אחרים.
במהלך הטיפול מאוד השתדלתי להתחבר לסרוגייט. אבל פשוט לא הצלחתי. כעיקרון אנשים מכירים אותי בתור בן-אדם מאוד עדין וג'נטלמן. אבל איתה הייתי קר ואפילו גס. פשוט לא הצלחתי להיות אחר, כי כל זה היה נראה מאוד מלאכותי. הרגשתי שהיא רק משחקת את התפקיד, וגם לא תמיד מצליחה בזה. וגם הייתה לי הרגשה שהיא עושה את זה לא בשביל לטפל בי, אלא בשביל להוכיח משהו לעצמה (לא נדבר פה על העניין הכספי). היו גם סיטואציות שהוכיחו את זה.
(ראי המשך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סרוגייט - המשך
מטופל סרוגייט14/05/2011(המשך) הטיפול עצמו מתבצע באחד משני חדרי טיפול קטנטנים (שאחד מהם עם עמוד בטון ממש באמצע), עם מיטות מתקפלות שראו שנים הרבה יותר טובות ומקלחונים קטנטנים. כל פגישה יוצאת קרוב ל-2000 ש"ח (פגישה של שעה וחצי עם סרוגייט + פגישה של שעה עם מטפלת סקסולוגית). פלוס מחייבים באותו הסכום על שתי פגישות שהן לא טיפוליות: פגישת "היכרות" ופגישת "פרידה". ובמקרה ולא התחברת לסרוגייט, אתה משלם מחדש על ההיכרות וגם על עוד אחת-שתי "פגישות מעבר" בשביל "להתרגל" לסרוגייט החדשה. ולא נותנים שום אפשרות לבחור בחורה מראש. למשל לי נאמר שיש שתי בחורות: אחת נראית ישראלית עם שער שחור והשניה בלונדינית נראית אירופית, וכמובן שתיהן מקסימות. ושום פרטים מעבר לזה: על התמונות אני אפילו לא מדבר, אבל אפילו לא את הגיל. אני ביקשתי את ה"ישראלית" כי זה הטעם שלי. לא נדבר עכשיו על אם היא באמת הייתה מקסימה, אבל זאת הייתה בחורה עם שער אדום (במקום השחור שהובטח) עם מראה לכיוון אירופאי (ולא ממש של ישראלית) והבחורה השניה שפסלתי הייתה עם שער שחור צבוע בלונד ונראית ישראלית לחלוטין. כמובן מראה זה ממש לא הכל, במיוחד בשבילי שקודם כל חשוב לי האופי של בחורה. אני רק מדבר על הגישה בכללי. את בעיות הטיפול עצמו ציינתי למעלה.
התוצאות של הטיפול: הבעיה לא פוטרה, ביטחון עצמי קרוב לאפס פלוס חובות שאני עד עכשיו לא מצליח להחזיר(עברה כבר שנה וחצי).
כמובן אני לא אומר שהשיטה עצמה לא עובדת בכלל וכל הרעש מסביבה הוא מכלום. בעצם מי אני בשביל להגיד דבר כזה? אני רק מנסה להגיד שכנראה שבגלל כל התמיכה שהמרפאה של ד"ר אלוני קיבלה ממשרד הביטחון ואירגון נכי צהל כמעט ואין להם מתחרים, ואז הם לא מנסים לשפר אותה.
לפחות שיפוץ קטן + מיטות חדשות (וגם כיסאות)בחדרי הטיפול ממש לא יזיקו. וכמובן פגישות היכרות לפחות בחצי מחיר,כמו שגם פגישות "מעבר", כי אחרת זה מכריח את המטופל להישאר עם אותה הסרוגייט גם אם הוא לא מתחבר אליה, אחרי כל הסכומים שהוא כבר הוציא.
וגם לגבי סרוגייט אצמן: אני לא מאמין שמתוך עשרות אלף בחורות ישראליות חילוניות קשה למצוא חמש-שש באמת שוות שמוכנות לעבוד בזה ושיהיו באמת טובות. כנראה הבעיה פה היא כספית – על האיכות צריך לשלם והמרפאה תרוויח פחות.
כמובן הייתי עוד אומר שחשוב לציין למטופל את אחוזי ההצלחה של השיטה עוד לפני שהוא מחליט על הטיפול. אבל קשה לי להאמין שד"ר אלוני תתחיל עכשיו להגיד למטופלים שברוב המקרים הטיפול אינו מצליח , כי במציאות זה מה שקורה כמו שהבנתי.
כל מה שכתבתי פה מתייחס רק לטיפול סרוגייט ובשום אופן לא לרמה של המרפאה עצמה. כי אני רוצה לציין שהרמה של המטפלים (הסקסולוגים) במרפאה מאוד גבוהה. ד"ר רונית אלוני מוכרת עולם, ובפגישות איתי עשתה עליי רושם מאוד טוב. המטפלת שלי הייתה חמדה גיורא שגם היא מאוד מאוד טובה ויש לי רק מילים טובות להגיד עליה. לדעתי אם הייתי בא לשם עם חברה ולא הייתי הולך על סרוגייט הטיפול כן היה מצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות תם בקשר לטנטרהאורי09/04/2010
ערב טוב,
לאחרונה אני סקרן לגבי טיפול טנטרי אישי כדי להתמודד עם בעיה של רגישות יתר במגע פיזי ובעיות כלליות של ביטחון עצמי ועוד.....
יש לי עניין בטיפולים אלטרנטיבים אבל מעט מאד ידע בנושא.
נכנסתי לכמה אתרים שעלו לי בגוגל שקשורים למטפלי טנטרה ועלתה בי תחושה מחשידה שמדובר בסוג של נערות ליווי , כאילו, יש רמזים עבים שעובדים על עיסויים באיזורים המיניים וכדומה (אי אפשר להיות תמימים..)
ומצד שני, האנשים באתרים האלה מפרסמים את התמונות שלהם ואת הקורות חיים, והילדים שלהם לפעמים (שזה ממש לא אופייני לאנשים שעוסקים בתחומים אפורים של מתן שירותי מין וכו), ועכשיו אני רואה גם פורום באתר רפואי מכובד.. - וזה אני מוכרח להגיד נורא מוזר לי ופחות ופחות ברור לי מה בעצם קורה בתחום הזה של הטנטרה..
מדובר בסוג של רפואה מתירנית? זנות במסווה ? שילוב של השניים ? משהו אחר לגמרי שלא נכנס לקטגוריות האלה?
הרי ברור שאם גבר מגיע לאשה טנטרית והיא מתחילה לעסות לו את האיזורים המוצנעים יתפתח משהו מיני מאד תוך 5 דקות או 5 שניות , לא?..
אני שואל בעיקר כי אני מעוניין להפיק מזה ערך טיפולי, ואין לי עניין לקבל סתם "טובות הנאה" שגרתיות...... (לפחות לא במסגרת כזאת :) )
תודה למשיבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטרה מהי?
רמי בוכניק11/04/2010טנטרה זה תורה שלמה ,דרך חיים וחלקים מהטנטרה לא עוסקים ישירות בסקס ,אלא בקבלה עצמית ,קבלת המיניות שבי ,אהבת המיניות שלי ועוד הרבה נושאים שנוגעים באנרגיה מינית אך לאו דווקא באקט מיני ישירות ,ויש חלקים בטנטרה שנוגעים באקט מיני ישירות .ממה שאתה מספר כדאי לך לשקול תהליך אישי שיהיה גם מאד מעצים ולא סדנא קבוצתית .
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה ומיניות בוטה
לימור בנדל11/04/2010אורי איש יקר ,
ראשית אציין כמו חברי לפורום כי טנטרה הינה דרך חיים .
אני ממליצה לך בחום לקרוא ספרים ומאמרים לגבי מה היא טנטרה במהותה, מהי הדרך ומה החזון .
בטוחני כי תמצא קצת שקט בסערה אליה נכנסת באם תבין את העקרונות עליהם בנוי עולם הטנטרה. חלק מעולם זה הינו החיבור למיניות - חלק גדול ובסיסי.
אנו בטנטרה כמנחים משתמשים באנרגיה המינית שהינה למעשה אנרגיית החיים בכדי להתוות דרך ולחיות ממקום של אושר , שמחה , קבלה ואהבה עצמית ועוד..
אני מלמדים כיצד ניתן לתעל אנרגיה זו לכל תחומי החיים שלנו - לחיזוק ביטחון עצמי , להתנהלות מול הסובבים אותנו , מול הזוגיות שלנו ומול עצמנו , להגשמת ייעדים והגשמה עצמית ועוד.
התירגול הטנטרי מאפשר לך לחוות חיים מספקים יותר , מאושרים יותר , לשלוט במודע במחשבות לחשיבה חיובית ומאושרת יותר ולראות את חייך כחיים מלאים יותר .
כשאני קוראת את שכתבת אני לומדת מכתביך שאתה לוקח תחום אחד - " עיסוי טנטרי " ומשליך את החלק הקטן ביותר בעיסוי שנקרא " עיסוי יוני / לינגם " על כל עולם הטנטרה הרחב והגדול.
ראשית אציין , אין אנו אנשים " אפורים " שעוסקים במתן שרותי מין . האנשים שהוכשרו כמורי טנטרה בארץ נקראים " דקה / דקיני " - תואר הכשרה למנחים באומנות הטנטרה .
את המנחים שעברו הכשרה תמצא באתר " טנטרה ישראל " .
אציין ואומר - אין דבר כזה " עיסוי טנטרי " .
כל עיסוי רגיל יש לו מטרה : עיסוי למטרת עונג / עיסוי רפואי / עיסוי לשחרור שרירים / עיסוי לעונג מיני וכדומה . יש עיסוי שאנחנו למדנו ונקרא : עיסוי יוני ועיסוי לינגם - שהם עיסויים לאברי המין . העיסוי עצמו בא להעלות ולתעל את האנרגיה המינית ונעשה בצורה מודעת עם עיניים פתוחות ונשימות מתואמות עם המנחה . עיסויים אלה אין להם שום מטרה - לא לענג את המונחה ובטח לא להביא אותו לשפיכה או אותה לאורגזמה !!!
בתום לימודינו כל אחת / אחד מהמנחים לקח את הלימודים לכיוון אחר - כיוון אישי מאוד .
חלקנו בחרו להעניק ללקוחותיהם עיסויים רגילים המשלבים בסופם עיסוי לינגם ועיסוי יוני -
מתירני אתה אומר ??? זנות במסווה ??? מי החליט ...
כאשר אתה הולך לעיסוי + הרפייה ( שיעשו לך ביד ותגמור בסוף ) אתה מרגיש לא טוב עם עצמך כי זה " זנותי " אז אולי המעסות הבינו שאם יכתבו " עיסוי טנטרי " גם יתיחסו אליהן אחרת ב"מסווה" של כבוד כדי שאתה כלקוח תוכל להרגיש טוב יותר עם עצמך וגם היא תוכל להרוויח את לחמה ביושר .
איש יקר , עשה בחייך רק מה שאתה חפץ לעשות .
טנטרה מלמדת לקיחת אחריות מלאה על מה שאתה עושה בצורה מפוקחת ומודעת ללא השלחת אחריות על אחרים . אם אתה רוצה לקבל " טיפול " או " טובות הנאה " - המלל לא משנה , משנה מה אתה מרגיש עם עצמך בתום המפגש .זה שלך .
בצורה מודעת , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי , כמה מילים:
אורי11/04/2010ראשית כל , אני מתנצל אם פגעתי - וכנראה שפגעתי.. לא היתה לי כוונה לזלזל באנשים עם כוונות טובות.
דיברתי על מה שהתרשמתי מביקור באתרי טנטרה בכלליות, ולא אישית כלפי הפורום הזה ..
התשובה שלך דוקא נתנה לי חומר למחשבה.
אישית , אני יכול להודות, מכיון שאני כותב בעילום שם, שמעולם לא הלכתי לזונה או לעיסוי עם הרפיה, למרות שהרבה פעמים רציתי - זה תמיד הגעיל אותי , ועצר מבעדי לעשות את זה במציאות.
אני מרחם על נשים שעובדות בזה ולא מוכן לתת להן לגיטימציה לזה. מזה אני מנסה להמנע , למרות שאני זקוק לטיפול מיני משקם .. אני לא רוצה להקלע לסיטואציה שאני הולך לזונה שממתגת את עצמה ככוהנת טנטרית וכו'.. זה לא מתאים לי ואני מרגיש רע מאד עם זה, אפילו אם אני נהנה מינית באותו רגע
מצד שני, אני מבין שהיא צריכה להתפרנס ולכן היא ממציאה שמות נקיים יותר, ואני לא שופט אותה או כועס עליה - זה פשוט לא מתאים לי, ולדעתי היא מסכנה וצריכה פסיכולוג או שיקום בעצמה...
הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות סקס כמו שצריך כי אני נרתע ממגע ואני רגיש מאד (בכל הגוף) חוץ מבכפות הידיים ובמצח ובזרועות קצת פחות אבל עדיין (כל האיזור של הבטן הגב והרגליים מסוכן לי)
מצד שני - אני יודע שאם אני אעבור טיפול במגע אני אתגרה נורא ואבקש להגיע לאורגזמה. אחרי זה כשאני אלך הביתה אני ארגיש לא טוב ואולי אפילו קצת מנוצל מינית....
כי יש לי יצרים בריאים, רק הגוף רגיש מאד מאז שאני ילד, ויש לי גם מצפון רוב הזמן בנושאים כאלה..
אז אני בכלל לא בטוח לסיכום שכל זה מתאים לי. מה דעתך ?
זהו, מקווה שהבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרוגייט
לימור בנדל11/04/2010אורי יקר ,
אספר לך בכללי - לפגוע זו בחירה וכך גם להיפגע.
אתה לא בחרת לפגוע במישהו , שאלת ממקום של תם ולכן אין מקום יותר יפה לשאול אלא מאותו מקום שאתה בא ממנו . להיפגע - וואלה , לא פגעת . אני בחרתי לא להפגע מדבריך ובטוחני כי אנשים נפלאים וטובים שעוסקים בטנטרה גם לא לקחו את מילותיך לליבם.
אציין רק כי אתה כותב " לא היתה לי כוונה לזלזל באנשים " ויחד עם זאת אתה אומר " אני מרחם על נשים שעובדות בזה " ו.." לדעתי היא מסכנה וצריכה פסיכולוג או שיקום בעצמה...".
קח רגע התבונן על שכתבת .. האם אין כאן זלזול ??
במהות טנטרית אנו חיים ממקום של אהבה - ממקום של לכבד ולאהוב כל אחד באשר הוא. גם אם " כוהנת הטנטרה " עוסקת במקצוע שאינו מתאים לך אישית אין זה אומר שעליך " לרחם " עליה ולהציע לה טיפול פסיכולוגי או שיקומי כל שהוא. תן לה לבחור בחייה במודע את דרכה וכבד אותו ללא העברת ביקור שלך וללא שיפוט גס ונוקשה כמו שביצעת בדבריך. יתכן וטוב לה מאוד ואתה מסיק מסקנות נחרצות מעולמך הפרטי , ללא שיחה כנה , פתוחה ובהירה עימה.
אורי , אתה זקוק לטיפול בסרוגייט . אין זה קשור וכהו זה לעולם הטנטרה .
אני ממליצה לך בחום לגשת לטיפול מיני שיקומי במרפאה של ד"ר אלוני .
שם יש פסיכולוגים + נשים שהוסמכו להיות סרוגייט בצורה שתהיה לך הטובה ביותר לך. בתהליך נכון , טיפולי ושיקומי בדרך שלך ובשילוב הנוח לך .
ובמפגש טנטרה או מפגש אחר במגע קח אחריות מלאה על עצמך ועל " ..ואבקש להגיע לאורגזמה " - זו החלטה מלאה שלך אם להרגיש אח"כ " לא טוב ואולי אפילו קצת מנוצל מינית...." .
אני כאן לכל התייעצות , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חושבת שאני מגזים עם זה?
אורי11/04/2010אולי את צודקת אבל את קצת תופסת אותי על המילה... התכוונתי שאני מרחם על נשים שעובדות בתור זונות .. זה מוזר לי קצת שאת לא מרחמת עליהן ,כי באופן כללי אצל רוב האנשים קיים קונצנזוס כזה שמקשר את הזנות עם מסכנות, עוני, וסבל ...
אולי יש זונות מאושרות (פעם לפני שנים, היתה לי ידידה קרובה - לא היה בינינו שום מגע פיזי מעולם- שעבדה קצת בתור נערת ליווי בגלל שהיה לה תסביך והיה לה טוב לתקופה קצרה) אבל לא נראה לי שרובן ככה..
אמרתי שאשה שעובדת ככה צריכה פסיכולוג ושיקום לא ממקום של רוע או שיפוט אלא מאמפתיה וחמלה. כי בדרך כלל זה מסתיר בעיה עמוקה יותר של שנאה עצמית או רגשות קשים ממה שאני יודע (שמעתי הרצאה על הנושא פעם שפסיכולוג הסביר על זה והסכמתי איתו)
אני גם לא כועס עליה אישית אלא על האנשים שמעסיקים אותה ועל החברה (הציבור) שלא שומרת עליה ועל השוטרים שלא מחלצים אותה מהכוכים האפלים שם היא עובדת ושוכבת עם עשרות גברים כל יום. כנראה שלפוליטיקאים לא מספיק אכפת מנשים אומללות..... הידידה שלי למשל שעבדה בזנות היתה שונה כי היא היתה סטודנטית וחשבה שזאת הרפתקאה קצת אקזוטית.. בחורה מוזרה ומעניינת, אבל רוב הזונות לא חושבות כמוה והן פשוט שבויות במערכת ובתסביכים שלהן.
אז אני באמת עדיין חושב שהן מסכנות למרות שאני לא רוצה להיות אדם שיפוטי וגס ..
לגבי זה שאני ארצה מין בטיפול, זה לא בשליטתי, כי אם אשה תתחיל ללטף לי את איברי המין אני לא אוכל לשלוט בעצמי בגלל ההורמונים.. זה לא קשור למוסריות שלי כל כך. בגלל זה אני רוצה לדעת מראש מה הולך להיות כדי לא להגרר למצבים.
על סרוגייט אני יודע מעט מאד. פעם חשבתי על זה אבל זה אמור להיות נ ו ר א יקר - הבנתי לפחות 20 אלף שקל. ואין לי כל כך הרבה כסף נזיל...... (אני לא עני אבל אני סטודנט ואני חי בצמצום מאד)
חבל ...
גם שמעתי דעות חלוקות לגבי סרוגיט, פעם קראתי באיזה מקום שזה ממש לא מקצועי ומפוקח (בלשון המעטה).. מה את חושבת על זה..
המוסריות שלי נראת לך צבועה את לא חושבת שאני יכול לבקש הרפיה מנערת הליווי וכדומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייה את חייך
לימור בנדל12/04/2010אורי , אני לא " תופסת" אותך על שום מילה.
אני משקפת לך אחד לאחד את דבריך ככה כמות שהם ללא תוספות של אף אחד.
כשאתה לומד להיות ולחיות חיים טנטריים אתה בעצם בוחר ומבין שאין דבר כזה " אצל רוב האנשים " או " קונצנזוס " אז בעצם אתה מצליח לראות בצורה בהירה שלכל אחד יש את הזכות והבחירה בחיים לעשות מה שהוא רוצה ולקחת אחריות מלאה על מעשיו . אתה מבין שטוב לו וכל שנותר לך הוא לחבק אותו באהבה בדרך בה בחר ללכת גם אם ה"חברה" לא רואה את דרכו כדרכה שלה .
הניתוחים הפסיכולוגים שלך נרכשים ממה שאתה קראת וממה שאתה חווית בחייך וחונכת בביתך, תן לאנשי המקצוע להחליט אם יש שם בעיות של שינאה עצמית או רגשות קשים ובכלל תן לאישה העוסקת במקצוע זה להחליט בשבילה באם ללכת לטיפול או באם היא בכלל זקוקה לשיקום .
אתה חייה את חייך , עסוק בהגשמת הייעוד שלך , טפל בקשייך במגע ושיקומך הפרטי והפסיכולוגי.
למד טנטרה .
הבן שכל דבר בחיים הוא בשליטתך הבלעדית ובאחריותך.
אם אתה הולך ביודעין למקום בו " אשה תתחיל ללטף לי את איברי המין " אז אתה שם ממקום של מודעות מאוד גדולה לגבי מה הולך להתרחש שם . כשאתה מגיע לטיפול / עיסוי / מפגש הדברים נאמרים במפורש ומראש . הכל כתוב בגלוי ואין הסתר . אף אחת לא תתחיל ללטף לך את איבר המין ללא הסכמתך וללא ידיעתך - מה שהופך אותך לאחראי מלא על מעשיך בעת הסכמתך.
אצל מנחות מסויימות גם תדרש לחתום על טופס המאשר להן לגעת לך באיבר המין במהלך הטיפול בכדי לא ליצור פערים או ציפיות לא ממומשות במהלך הטיפול .
במרפאה של ד"ר אלוני הכל מפוקח ומאוד מקצועי .
20,000 ש"ח זהו סכום פעוט לעומת חיים שלמים של עונג ממגע ושקט נפשי שתזכה בו בעקבות טיפול פסיכולוגי וטיפול המגע הנכון לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי,
אורי14/04/2010חשבתי על זה די הרבה ביממה האחרונה, והגעתי למסקנה שאולי את צודקת באופן כללי במה שאת אומרת. אני מצטער שרבתי איתך והעלבתי. יכול להיות שבאמת צריך להיות פחות ביקורתיים..
אורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סרוגייט - המשך
מטופל סרוגייט14/05/2011(המשך)הטיפול עצמו מתבצע באחד משני חדרי טיפול קטנטנים (שאחד מהם עם עמוד בטון ממש באמצע), עם מיטות מתקפלות שראו שנים הרבה יותר טובות ומקלחונים קטנטנים. כל פגישה יוצאת קרוב ל-2000 ש"ח (פגישה של שעה וחצי עם סרוגייט + פגישה של שעה עם מטפלת סקסולוגית). פלוס מחייבים באותו הסכום על שתי פגישות שהן לא טיפוליות: פגישת "היכרות" ופגישת "פרידה". ובמקרה ולא התחברת לסרוגייט, אתה משלם מחדש על ההיכרות וגם על עוד אחת-שתי "פגישות מעבר" בשביל "להתרגל" לסרוגייט החדשה. ולא נותנים שום אפשרות לבחור בחורה מראש. למשל לי נאמר שיש שתי בחורות: אחת נראית ישראלית עם שער שחור והשניה בלונדינית נראית אירופית, וכמובן שתיהן מקסימות. ושום פרטים מעבר לזה: על התמונות אני אפילו לא מדבר, אבל אפילו לא את הגיל. אני ביקשתי את ה"ישראלית" כי זה הטעם שלי. לא נדבר עכשיו על אם היא באמת הייתה מקסימה, אבל זאת הייתה בחורה עם שער אדום (במקום השחור שהובטח) עם מראה לכיוון אירופאי (ולא ממש של ישראלית) והבחורה השניה שפסלתי הייתה עם שער שחור צבוע בלונד ונראית ישראלית לחלוטין. כמובן מראה זה ממש לא הכל, במיוחד בשבילי שקודם כל חשוב לי האופי של בחורה. אני רק מדבר על הגישה בכללי. את בעיות הטיפול עצמו ציינתי למעלה.
התוצאות של הטיפול: הבעיה לא פוטרה, ביטחון עצמי קרוב לאפס פלוס חובות שאני עד עכשיו לא מצליח להחזיר(עברה כבר שנה וחצי).
כמובן אני לא אומר שהשיטה עצמה לא עובדת בכלל וכל הרעש מסביבה הוא מכלום. בעצם מי אני בשביל להגיד דבר כזה? אני רק מנסה להגיד שכנראה שבגלל כל התמיכה שהמרפאה של ד"ר אלוני קיבלה ממשרד הביטחון ואירגון נכי צהל כמעט ואין להם מתחרים, ואז הם לא מנסים לשפר אותה.
לפחות שיפוץ קטן + מיטות חדשות (וגם כיסאות)בחדרי הטיפול ממש לא יזיקו. וכמובן פגישות היכרות לפחות בחצי מחיר,כמו שגם פגישות "מעבר", כי אחרת זה מכריח את המטופל להישאר עם אותה הסרוגייט גם אם הוא לא מתחבר אליה, אחרי כל הסכומים שהוא כבר הוציא.
וגם לגבי סרוגייט אצמן: אני לא מאמין שמתוך עשרות אלף בחורות ישראליות חילוניות קשה למצוא חמש-שש באמת שוות שמוכנות לעבוד בזה ושיהיו באמת טובות. כנראה הבעיה פה היא כספית – על האיכות צריך לשלם והמרפאה תרוויח פחות.
כמובן הייתי עוד אומר שחשוב לציין למטופל את אחוזי ההצלחה של השיטה עוד לפני שהוא מחליט על הטיפול. אבל קשה לי להאמין שד"ר אלוני תתחיל עכשיו להגיד למטופלים שברוב המקרים הטיפול אינו מצליח , כי במציאות זה מה שקורה כמו שהבנתי.
כל מה שכתבתי פה מתייחס רק לטיפול סרוגייט ובשום אופן לא לרמה של המרפאה עצמה. כי אני רוצה לציין שהרמה של המטפלים (הסקסולוגים) במרפאה מאוד גבוהה. ד"ר רונית אלוני מוכרת עולם, ובפגישות איתי עשתה עליי רושם מאוד טוב. המטפלת שלי הייתה חמדה גיורא שגם היא מאוד מאוד טובה ויש לי רק מילים טובות להגיד עליה. לדעתי אם הייתי בא לשם עם חברה ולא הייתי הולך על סרוגייט הטיפול כן היה מצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות תם בקשר לטנטרה - תגובה
רמי בוכניק15/05/2011טיפול טנטרי הוא קודם כל אנרגטי ולא כל טיפול טנטרי מחייב מגע באברי מין .בהתאם לכך גם מטפל גבר יכול לטפל במטופל גבר ומטפלת אישה במטופלת אישה גם אם הם סטרייטים.
אתה יכול להגיע לטיפול ולקיים קודם כל שיחה ומשם להתקדם .
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות תם בקשר לטנטרה - תגובה
רמי בוכניק15/05/2011היי אורי
טיפול טנטרי הוא לאו דווקא מגע ישיר באברי מין .
טיפול טנטרי הוא קודם כל טיפול אנרגטי
אתה גם יכול לקבוע מפגש שיחתי עם מטפל או מטפלת .
בברכה ובהצלחה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)