לשתף אותכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשתף אותכם
    בעל
    15/04/2010

ברצוני לשתף אותכם ואשמח לקבל מכם תגובה בהתאם. אני ובעלי הוזמנו לאירוע חברתי, קפאתי שם מקור בגלל המזגן. עמדתי בצד. לפתע ניגש אלי ידידו של בעלי ושואל מדוע אני עומדת כך? עניתי: "סתם פשוט קר לי". והוא הגיב: "הייתי מחבק אותך אם לא היו פה אנשים ובטח לא כאן". לא ציפיתי לתגובה כזאת ובטח לא ממנו, ופשוט לא אגבתי והיו לי פני פוקר. הוא חזר ושאל בשנית כאילו לא שמעתי אותו, ואז עניתי בספונטניות ומעט בתקיפות: "אמרתי משהו"????,, שאלתי מההיבט הגברי: " איך אדע אם ניסע לחזר , לגשש, או שסתם אמר בצחוק, או היה סקרן לשמוע תגובתי???. בעלי לעולם לא היה מעיז לומר לבחורה/לאישה אפילו בצחוק "הייתי מחבק אותך" וכו'. אחר התיישב ליד אשתו ומקצה האולם ראיתי שהוא מידי פעם פוזל לעברינו (לעברי ולעבר בעלי). איך הייתי אמורה להגיב,? הייתי בהלם ושתקתי. מה הוא עלול לחשוב שאני שותקת ולא מגיבה? מדוע הגיב כפי שהגיב?? הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשתף אותכם

הוספת תגובה

• פיתוי חיזור

לימור בנדל
    18/04/2010

אחת יקרה ,
    חוויה קסומה עברת וגם הבחורציק הזה שחיזר אחרייך. רק שלא התמסרת לה עד הסוף..
    המהות הגברית היא פלירטוט וחיזור . גבר מרגיש חי ( alive ) כאשר הוא נמצא במהות הפרימיטיבית שלו - מהות החיזור . גם אישה כמו גבר מרגישה בעננים כשמישהו מחזר אחריה , מחמיא לה ומפלרטט איתה .אז לפעמים זה מגיע מהבעל / בן הזוג שלך ולפעמים מגבר אחר.
    פתאום כאשר נזרקת מחמאה לאויר או שעיניים נפגשות בעיניים של גבר זר את מרגישה את הבטן מתכווצת והכל שם פועם ומרוגש - בטוחני כי גם אחרי המשפט של ידיד של בעלך בהתחלה ( בלי "ראש" - מחשבות ) הרגשת מאוד מוחמאת ו"בחיים " .
    אבל.. אז הראש מתחיל לעבוד והרגשות נכנסים לעניין .
    מתחילים לנתח דברים במקום להתבונן על הכל בצורה פשוטה ולא מסובכת .
    אנחנו עם בני הזוג המון זמן , הם איתנו , הם המוכר והידוע , מה גורם לנו לחיות באמת ???
    ריגושים , שינויים , התחדשות והנעה לפעולה . לכן אני רואה את הפלירטוט עם אחרים כמשהו מאוד חיובי ומחייה . לדעתי תגובתך היתה אמורה להיות משועשעת , מצחקקת ומפלרטטת .
    כלום לא קורה - כלום !!! הרי בחיים לא תבגדי בבעלך נכון ? אם ענית נכון , אז מה אכפת לך לפלרטט ??? זה לא יגרום לכלום .

תגובה מצחקקת ומפלרטטת תהיה " גם אישתך ובעלי יכולים להצטרף אלינו ? " או " כמו שאתה מחבק את אישתך ? " שיבין כי המשפט שאמר היה מגוחך בעינייך .

"ריגושים , שינויים , התחדשות והנעה לפעולה " ניתן ליצור גם בזוגיות אוהבת של שנים ביחד - לא חייבים לקבל מבחוץ את התנועתיות הזו .. פלירטוט תמים רק מעצים את האגו ומראה שאת עדיין מושכת גברים אחרים וזה מאוד מחמיא ולא מאיים .

ריגושים , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו