כמה זה טוב לאונן ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זה טוב לאונן ??
    בני
    24/04/2010

אני ממש מתבייש אבל חייב לשאול כי זה ממש מטריד אותי..
    אני בן 34 נשוי ואב לילדים ואני מאונן הרבה ..
    רציתי לדעת האם אני לא בסדר ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זה טוב לאונן ??

הוספת תגובה

• אוננות מבורכת

לימור בנדל
    25/04/2010

היי רוני .

לאונן זה דבר נפלא ומבורך . במחקר אחרון העוסק בסרטן הערמונית , נמצא כי מי ששופך זרע בין 3-4 פעמים בשבוע מקטין את הסיכוי שלו לחלות בסרטן הערמונית . אם ממוצע הסקס בארץ לזוגות נשואים הוא פעמיים בשבוע ( בערך ) אז אוננות היא דבר מבורך מאוד ללא קשר לשפיכה בעת קיום יחסי מין עם בת הזוג. שפיכת זרע מעודדת ייצירת תאים חדשים באזור ולכן מומלץ מאוד לאונן ולשפוך זרע.

מתי אם כך זה עובר גבול מסויים ??
    ראשית , אם האוננות באה על חשבון עשיית האהבה עם בת הזוג . אם אתה תשוש וחסר אנרגיה לאחר האוננות ואינך מספק את האישה ואף לא מקיים איתה יחסי מין כי כבר סיפקת את עצמך - שם הבעיה !!! אם אתה מעדיף לאונן ולגמור עם עצמך לעומת להכנס ל"סיפור" בסקס עם בת הזוג אז צריך להידלק אור אדום .

שנית , אם התמכרת לאוננות . מה זה אומר מבחינתך "התמכרות לאוננות "?
    מתי זה הופך להתמכרות , כאשר משהו הופך להיות אובססיבי . כשאתה מתעסק בנושא כל הזמן , חושב עליו כל הזמן והמחשבות טורדניות ולא מאפשרות לך לנהל חיים נורמליים בכל שאר התחומים. כשהאוננות מנהלת אותך.

האם מה שמנהל אותך במהלך היום הכל סביב החשיבה על אוננות ? שאתה כל הזמן במקום לעבוד חושב " מתי אני יאונן " " איפה אני יכול עכשיו לאונן " ואז ללכת לשרותים במסעדה / לחדר אחר מבודד בעבודה ולאונן ? התמכרות זה אומר הרבה שעות לחשוב על אוננות - איך , מתי , איזה ריגוש זה עושה לי ..האם זה אתה ?

רוני , אם הזוגיות שלך בטוב , האישה מסופקת ממעשה האהבה שלכם ואתם מקימיים יחסי יישות בצורה הטובה לשניכם ואם אתה מאונן בצורה שאינה פוגעת לך בסדר היום ואינה משבשת לך את המחשבות - אין מה לדאוג !!

הנאה צרופה ואוננות מענגת ,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו