מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמה נרתיקית -שפיכה נשיתאני01/05/2010
שלום ללימור
קראתי מאמר שלך כאן באתר על איך להגיע לאורגזמה נרתיקית .
וראשית ע"י אורגזמה מנקודת הג"י.
ולפי ההנחיות שלך אכן הצלחתי לחוות את הדבר המדהים הזה.
אך רק בעזרת ויברטור שבקציו הוא מקומר כלפי מעלה (במקום האצבע )
והתרגלתי לגמור כך ,ואני פחות נהנית עם בן זוגי מאז שאני גומרת כך.
קודם כל אין לו סבלנות לתהליך הזה ,והוא מתעייף מהר עם החדרת האצבע והוא גם סולד מזה שאני משתמשת בויברטור.
דבר שני ,לא הבנתי ,מכאן הלאה איך לגרום לעצמי להגיע לשפיכה ,השפרצה ,
לפי מה שתארת במאמר .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה נשית
לימור בנדל01/05/2010אישה קסומה ,
ראשית - ווואו !! איזה כיף לקרוא שהצלחת לחוות אורגזמה נרתיקית + שפיכה נשית, זה מעיד על פתיחות מינית מאוד גבוה עם עצמך . נפלא ומבורך !
אהובה , בן זוגך מרגיש סרוס גברי. הוא מרגיש שאינו מספק את בת הזוג שלו. מקום זה מהווה פגיעה מאוד גדולה לאגו הגברי ולגבר שלך בכלל ויכול להביא לחרדת ביצוע . לצערי הרב אישה יכולה להתמכר לעונג של ויברטור ולא לרצות יותר את הגבר שלה - זה מוכח סטטיסטית בין המשתמשות הקבועות בויברטור. גבר אינו יכול להעניק לאישה את מה שויברטור טוב כן יכול - בשניות.
המלצותי אליך , המנעי תקופה משימוש בויברטור . מה שנקרא " גמילה ". אפשרי לנרתיק שלך לחזור לטיבעיות הבסיסית שלו. הורידי את השימוש בויברטור לתדירות נמוכה עד לאפס שימוש - חודש ימים.
בזמן הזה בצעי חיבור לגבר שלך , עודדי אותו להתחבר אליך שוב.השיבי לו את האגו הגברי בכל מה שקשור לסיפוק שלך. התענגי על החיבור הטהור והבסיסי ביניכם ללא שימוש בצעצועי מין .
אל תבקשי ממנו לגרום לך מה שהויברטור נותן לך . הויברטור מהווה לו מתחרה טוב יותר שיכול להעניק לך מה שהוא לא יכול - פגיעה קשה באגו הגברי , הוא אומר לעצמו בראש " צעצוע יותר טוב ממני ויכול לספק את בת הזוג שלי ולגרום לה לחוויות שאני לא יכול להעניק לה ". זו מהות סלידתו מהויברטור.
" והתרגלתי לגמור כך " ההרגל שלך מקבע מאוד . מחשבתית סיגלת לעצמך צורך וצורך זה פוגע בזוגיות שלך וחבל כי את מתארת חוסר סיפוק ממנו . בעצם הפכת להיות תלותית באורגזמות עם הויברטור שלך מה שמהווה בעיה גדולה . פיתוח תלות במשהו חיצוני מהווה נזק לעצמנו .
אין צורך במרדף מטורף אחרי שפיכה נשית . נכון זה כיף ומענג אבל לא חובה כל הזמן .
יקירה , אני ממליצה בחום . חזרתי לחיבור ולעונג הבסיסי עם בן הזוג. השיבי את האינטימיות והעונג הטבעי מהגוף שלך למעשה האהבה שלכם. אחרי חודש המנעות מהויברטור , ממליצה לחזור לאט , לאט לאיזון . איזון משמעו שאת מקיימת יחסים נפלאים ומתענגת על המיניות עם בן הזוג ללא ויברטור וכשאת לבדך את משתמשת בויברטור ושופכת להנאתך. לא יותר מפעמיים שלוש בחודש ימים שימוש בויברטור . את השימוש בויברטור והשפרצותייך ממנו - המנעי מלתאר ולספר לבן הזוג . הוא כבר יודע נתון זה - אין צורך שתמשיכי "לסובב את הסכין" באגו של בן זוגך.
בהנאה יקירה וחיבור אוהב לבן הזוג ועצמך,
לימור בנדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה <8
אני03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)