מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אביזרי מין ובטחון עצמייניב20/06/2010
אני גבר נשוי בן 32 ,יש לציין שיש לי ולאישתי חיי מין טובים,לאחרונה קניתי לה ויברטור,כדי להוסיף קצת טעם וגוון,עד אז הייתי מאוד בטוח בעצמי והייתי מרגיש שהיא ממש נהנת,עש שראיתי אותה גומרת עם הויברטור ,זה ממש הטריף אותה לחלוטין זה הדליק אותי מצד אחד ,אבל שבר אותי מצד שני פשוט הרס לי את הביטחון, יש לך איזה הצעה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגו גברי וצעצועי מין
לימור בנדל20/06/2010יניב יקר ,
ראשית דווקא יש לטפוח לך על השכם על היכולת לרכוש לבת זוגתך ויברטור , מחווה זו מעידה על חוסר ב"אגו " . יחד עם זאת אתה מתאר כי הביטחון שלך נפגע בעקבות צפיה בבת זוגתך יחד עם הויברטור - מה שאומר שאכן האגו שלך נפגע.
אני מזמינה אותך להתבונן פנימה . אם היכולות שלך לענג אותה מעולם לא היו בספק בעבר ואתה מספר על יחסי מין טובים אז מה בעצם שבר אותך כעת ?? מה גרם לביטחון העצמי שלך לההרס ??
האם אתה מכשיר מכני , מסתובב כמו רובוט דומם חסר רגש ??? מה השתנה ??
התבונן בעצמך , אתה אדם נפלא , אירוטי , רגיש , מכיר ויודע איך להביא את האישה שלך לשיאים ללא שום בעיה , יודע איך לגעת בה , מרגיש את חום גופה , מריח את ריחה באפך , טועם את טעמה בלשונך .. האם אתה יכול להעניק תחושות אילו לויברטור ???
באשר לויברטור , הצעתי - לא להשתמש בויברטור חוץ מפעם 1 מקסימום פעמיים בחודש ימים ביחד עם בת הזוג שלך . ויברטור יוצר כהות חושים באזור הדגדגן והנרתיק ולכן ייצור אצל בת הזוג שלך את חוסר היכולת להתענג מלשונך ואיבר המין שלך , כיוון שתזדקק לגירוי חזק מהרגיל. כשמשחקים יחד עם הויברטור , אני מציעה לך להיות אחראי על העברת המהירויות , על הפעלת הסיבובים ועל כפתורי הויברטור . שילוב שלך איתו מביא לשת"פ בעונג האישה שאיתך ומחזיר את האורגזמות לידיים שלך ( גם אם יהיו עם מתווח ) .
ואתה.. חשוב על מה שכתבתי ,
האם משהו השתנה ביכולת שלך האישית להביא את אהובתך לעונג ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יניב21/06/2010קודם כל תודה על הפירגון,
אבל אני רוצה להיות זה שהיא תגמור מכזו עוצמה מימנו,האם יש דרך אולי אפילו סדנת טנטרה,אולי טבעת רטט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה סותר את עצמך
לימור בנדל21/06/2010באותו משפט אתה מציע אותך מול טבעת רטט ..
מה הוחלט איש יקר ?? רוצה שהיא תגמור ממך בכזו עוצמה או מאביזר מין
נשמע כאילו יש 2 קולות בתוכך .
אם אתה הוא זה ששולטת בעונג - כזה או אחר , ממך היא גומרת..
אבל .. היא הכי גומרת מעצמה בעצם.
כי רק היא יכולה להביא את עצמה לפתיחות כזו
בכדי לחוות אורגזמה מלכתחילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור ממני
יניב24/06/2010טבעת זה תוסף לדבר האמיתי ,ולא ויברטור,שלא צריך אותי בכלל.
וברור שאני רוצה שהיא תרגיש אורגזמה עוצמתית שאני בתוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)