אביזרי מין ובטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביזרי מין ובטחון עצמי
    יניב
    20/06/2010

אני גבר נשוי בן 32 ,יש לציין שיש לי ולאישתי חיי מין טובים,לאחרונה קניתי לה ויברטור,כדי להוסיף קצת טעם וגוון,עד אז הייתי מאוד בטוח בעצמי והייתי מרגיש שהיא ממש נהנת,עש שראיתי אותה גומרת עם הויברטור ,זה ממש הטריף אותה לחלוטין זה הדליק אותי מצד אחד ,אבל שבר אותי מצד שני פשוט הרס לי את הביטחון, יש לך איזה הצעה בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביזרי מין ובטחון עצמי

הוספת תגובה

• אגו גברי וצעצועי מין

לימור בנדל
    20/06/2010

יניב יקר ,
    ראשית דווקא יש לטפוח לך על השכם על היכולת לרכוש לבת זוגתך ויברטור , מחווה זו מעידה על חוסר ב"אגו " . יחד עם זאת אתה מתאר כי הביטחון שלך נפגע בעקבות צפיה בבת זוגתך יחד עם הויברטור - מה שאומר שאכן האגו שלך נפגע.

אני מזמינה אותך להתבונן פנימה . אם היכולות שלך לענג אותה מעולם לא היו בספק בעבר ואתה מספר על יחסי מין טובים אז מה בעצם שבר אותך כעת ?? מה גרם לביטחון העצמי שלך לההרס ??
    האם אתה מכשיר מכני , מסתובב כמו רובוט דומם חסר רגש ??? מה השתנה ??

התבונן בעצמך , אתה אדם נפלא , אירוטי , רגיש , מכיר ויודע איך להביא את האישה שלך לשיאים ללא שום בעיה , יודע איך לגעת בה , מרגיש את חום גופה , מריח את ריחה באפך , טועם את טעמה בלשונך .. האם אתה יכול להעניק תחושות אילו לויברטור ???

באשר לויברטור , הצעתי - לא להשתמש בויברטור חוץ מפעם 1 מקסימום פעמיים בחודש ימים ביחד עם בת הזוג שלך . ויברטור יוצר כהות חושים באזור הדגדגן והנרתיק ולכן ייצור אצל בת הזוג שלך את חוסר היכולת להתענג מלשונך ואיבר המין שלך , כיוון שתזדקק לגירוי חזק מהרגיל. כשמשחקים יחד עם הויברטור , אני מציעה לך להיות אחראי על העברת המהירויות , על הפעלת הסיבובים ועל כפתורי הויברטור . שילוב שלך איתו מביא לשת"פ בעונג האישה שאיתך ומחזיר את האורגזמות לידיים שלך ( גם אם יהיו עם מתווח ) .

ואתה.. חשוב על מה שכתבתי ,
    האם משהו השתנה ביכולת שלך האישית להביא את אהובתך לעונג ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יניב
    21/06/2010

קודם כל תודה על הפירגון,
    אבל אני רוצה להיות זה שהיא תגמור מכזו עוצמה מימנו,האם יש דרך אולי אפילו סדנת טנטרה,אולי טבעת רטט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה סותר את עצמך

לימור בנדל
    21/06/2010

באותו משפט אתה מציע אותך מול טבעת רטט ..
    מה הוחלט איש יקר ?? רוצה שהיא תגמור ממך בכזו עוצמה או מאביזר מין
    נשמע כאילו יש 2 קולות בתוכך .
    אם אתה הוא זה ששולטת בעונג - כזה או אחר , ממך היא גומרת..
    אבל .. היא הכי גומרת מעצמה בעצם.
    כי רק היא יכולה להביא את עצמה לפתיחות כזו
    בכדי לחוות אורגזמה מלכתחילה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור ממני

יניב
    24/06/2010

טבעת זה תוסף לדבר האמיתי ,ולא ויברטור,שלא צריך אותי בכלל.
    וברור שאני רוצה שהיא תרגיש אורגזמה עוצמתית שאני בתוכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו