שפיכה נשית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית?
    יניב
    24/06/2010

הייי לימור
    יש לי שאלה ..
    היום הייתי עם אישתי ביום כיף (היה מדהים)
    קיימנו יחסים,ובזמן שהיא גמרה היה לה הרגשה שיש לה שתן , יצא קצת והיא ממש אבל ממש התאפקה והלכה לשירותים .(יש לציין שזה קרה בפעם השניה ששכבנו)
    *האם זה שפכה נשית?
    *יש לציין לאח'כ היה לה כאב ראש חזק,יכול להיות שזה בגלל שהיא החזיקה את עצמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית?

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

לימור בנדל
    29/06/2010

הי יניב ,
    ראשית - מברכת מאוד ימי כייף כאלה - כן ירבו !!!!!
    האם אישתך נתנה שתן לפני שהתחלתם לקיים יחסי מין והשלפוחית היתה ריקה ?
    אם ההרגשה היתה בזמן האורגזמה יתכן מאוד שמדובר [a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=9348' id='link']בשפיכה נשית[/a] שכן היא תוספת המשנה לאורגזמה ובאה מיד לאחריה.
    כאב ראש שמתרחש לאחר סקס אינו קשור בכלל ל" התאפקות " .
    אורגזמה מעצימה כאב ראש. יתכן והיה לה כאב ראש קטן או זמזום קטן בראש ובגלל האורגזמה הכאב התחזק , זה קורה לפעמים .

לשפיכה הנשית אני ממליצה לשם מגבת בעת קיום יחסי המין מתחת לאזור החיבור בינכם . מזמינה אותך לאמר לאהובתך שהיא יכולה להיות הכי חופשיה איתך שהיא יכולה ולאפשר לנוזל זה לצאת ללא החזקה שלו / התאפקות . ניסיונות יביא לתוצאה הרצויה . רק אישה שפתוחה עם עצמה לגמרי וכמובן בעקבות כך עם בן זוגה תוכל לאפשר לעצמה את החוויה של השפיכה הנשית .

איחולי שפיכה מהירה , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו