מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינויי ביחסי המיןבני08/07/2010
היי לימור.
רציתי להתייעץ איתך לגבי הסקס שלי עם אשתי .
אני ואשתי נשואים באושר כ 7 שנים .
יחסי המין שלנו הולכים לפי מצבי רוח כלומר מתי שבא לה הסקס זורם סבבה ולפעמים כלומר רוב הפעמים הסקס ממש לא משהו ,כאילו אין לה עיניין בזה או שפתאום היא נרדמת והיא מבקשת להעיר אותה ואז היא קמה הפוכה והעיקר תכניס וזהו .
יש לציין שהיא גומרת במהלך הסקס שלנו 2-4 פעמים גמירה רגילה הראתי לה את הכתבות שלך לגבי שפיכה נשית, ואיך לענג את הגבר במציצה .
היא קראה את הכתבות היא טוענת שזה עיניין אותה והיא גילתה דברים חדשים בעיוני אבל במעשי הכול שואף ל-0 . אני כל הזמן מנסה לפנק אותה במשחק מקדים וכשאני מגיע למטה היא עוצרת ואמרת "תכניס לי אותו ואל תמשיך לגעת למטה כי זה שורף לי אחרי זה"
אני מזה מתבעס כל פעם מחדש!. (היא היתה אצל רופא נשים בבדיקה שיגרתית הכול תקין!)
לאחר קיום יחסי המין שלנו יש קטע שהיא חרמנית ואחרי כן אני מוצא את עצמי עושה לה ביד (זה קורה לפעמים) . ולפני שהיא גומרת היא אומרת לי שיש לה פיפי אני אומר לה תוך כדי שזה לא פיפי וזה הגמירה "שפיכה נשית" ואז היא גומרת ולא יוצא משם שום השפרצה כאילו יש מחסום.
גם אוראלי היא מוצצת בערך 20 שניות עד חצי דקה וזהו (זה אפילו לא מעורר את העיניינים) אני אומר לה שתמשיך אבל היא אומרת שהיא לא יכולה וממציאה כל מיני סיבות .
אני ממש מיאש מכל הסיפור הזה דיברנו על זה המון וכל יומיים אנחנו מתווכחים על הנושא היא אומרת שהיא תשתנה וזה חוזר חלילה ,חשבתי אולי יש לה רומן והיא נשבעה שאין לה ולא היה לה אני מאמין לה כי היא טיפוס לא שקרן.
אני יותר פתוח ביחסים ויוזם קורא כתבות מתעניין באתרי סקס לגבי תנוחות חדשות בקיצור ממש פתוח בנושא והיא כלום לא מעניין אותה ממש אדישה .
חשבתי אולי לקנות לה טיפות חשק(זבוב הספרדי, אפרודיטה)אבל אני לא יודע אם זה אמיתי או סתם שקר.
שאלתי אותה אם היא מעוניינת ללכת לשיחות אצל סקסולוגית והיא לא מעוניינת .
מה עלי לעשות אנה עיזרי לי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול זוגי
רמי בוכניק11/07/2010שלום רב לך
אתה מציין פה המון נושאים
מתוך כל הדברים עולה שאולי כדאי לכם לשקול אימון \טיפול זוגי משולב בכלים טנטריים.
לעבוד על האמון בינכם ועל עוד הרבה דברים .
אולי יותר אימון זוגי קודם כל בנושא התקשורת שלכם .
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים בין גברים ונשים
לימור בנדל13/07/2010בני ,
נשים וגברים מחוברים למיניות בצורה שונה . אצל רב הגברים סקס אינו קשור לדבר מלבד לסקס עצמו והם יכולים לנתק את עצמם מכל דבר אחר שהם חוו ולעסוק בחוויה המינית ללא מטען עודף .
נשים לעומת גברים באים לחוות מיניות יחד עם החוויות הריגשיות שחוו במהלך היום .
אתה מתאר שאתם " כל יומיים אנחנו מתווכחים על הנושא.." מה שטוען את הנושא המיני ביחסי כח של אני עושה לך ואת לא עושה לי , אני רוצה ככה ואת לא רוצה ככה, את לא מספקת אותי ואני נשאר " מסכן " בסוף הסקס שלנו ועוד כל מיני טענות שאתה "מעניק" לה בנושא . כמה מינית אישה יכולה להרגיש כאשר מראש אתה מקטין אותה בנושא הזה שבו אתה מעוניין שהיא תהיה " גדולה " ??? היא מראש יודעת שהיא לא מספקת אותך וחווה אותך כמשהו ריגשי שלא ניתן "להרגיע" את הרצונות שלו .
למה שאני כאישתך ארצה להיות איתך במקום בו אני יודעת מראש שאני לא מספיקה לך ???
ממליצה בחום לשנות גישה , תתחיל בלהאדיר ולפרגן למה שיש . להוכיר את מה שיש לה איתך כבר עכשיו . לא רבות הנשים ( כ 30% ) שיכולות לגמור מחדירה - האם הערכת אי פעם את הנקודה הזו ??? נסה לפרגן לה על כל מה שאתם עושים עד כה ולהנות ממה שיש .
מצבי הרוח שלה ברורים היא רגשית = היא אישה : אם מישהו עיצבן אותה בעבודה / בבית ( אתה , הילדים ) , אם קשה לה בנושא מסויים בחיים , אם פגעו בה במהלך היום , אם היא עייפה מאוד , אם היא לא פנויה ריגשית יהיה לה קשה שאתה בא ומיד מבקש ממנה בקשות שונות ומגוונות שקשורות לסקס - היא תרגיש כ"צעצוע מין " שבא הביתה רק כדי לספק את הגחמות המיניות שלו.
אז מה אם אתה " פתוח יותר וקורא יותר מאמרים " - יקירי , את אשתך אתה לא קורא.
אתה בכלל לא קשוב לה . לא כל הנשים צריכות לאהוב שיורדים להן , לא כל הנשים אוהבות למצוץ , לא כל הנשים יודעות מה זו גמירה דגדגנית ונגעלות מעצמן כי מעולם לא אוננו או היו תמיד בשליטה ולא אפשרו לעצמן לחוות בכלל אורגזמה מסוג זה.
שוחח למולה , האם היא מאוננת ? האם חוות אורגזמה דגדגנית ? האם נגעלת מעצמה??
אני מזמינה אותך לייצר קירבה ריגשית לפני שאתה מתנפל עליה בסקס.
שאל אותה איך עבר עליה היום , צור מרחב של שיחה על רגשות שהיו לה , תקשיב לה , תעודד אותה , אל תתן לה פתרונות ועצות . ספר לה מה עובר עליך , איך עבר עליך היום . קירבה ריגשית תוריד את היום מהראש שלה ותפנה מקום לדברים אחרים . תלטף , תחבק , תנשק - ללא סקס.
לא כל מגע חייב להסתיים בסקס . צור מרחב אוהב ומפרגן ואז תהיה לך אישה יותר מינית.
ואחרון חביב , מזמינה אתכם לייעוץ זוגי .
אתה כותב כי אתם ביחד באושר כבר 7 שנים - ומאידך גיסה אתה כותב לי המון דברים שמתארים וויכוחים יומיים שלא גורמים בכלל לאושר אלא לתחושות הפוכות בכלל . יש כאן בעיה של תקשורת .
יש כאן תהליך זוגי ומיני שיש לעבור אותו יחד.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"מאהב"
דני11/08/2010תבדוק טוב באם יש מישהו אחר שמענג את אישתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)