מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה מקובל ?זיו22/07/2010
אני מאד אוהב שאשתי דוחפת לי פלג סילקון בישבן ,הבעיה שלמחרת אני מרגיש בישבן תחושה לא הכי נעימה ויש לי הרבה יציאות
שאלתי היא האם זה מקובל ? האם זה לא מסוכן ?והאם הרבה זוגות עושים את זה ?
סליחה על הבורות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק' ה G הגברית
לימור בנדל22/07/2010הי זיו ,
נפלא ומבורך שאתה מאפשר לעצמך עונג גברי זה !!!
לא כולם יודעים כי נק' ה G של הגבר נמצאת איפה שהוא יושב .. כן – בפי הטבעת . אם הגבר מוכן להתנסות בעונג חדש ולא מוכר אני מזמינה את בת הזוג לבקש את רשותו ולהחדיר אצבע משומנת היטב ( ג'ל סיכה על בסיס מים / סיליקון ) לתוך פי הטבעת שלו או פלאג אנאלי כפי שאישתך מחדירה לך . כמה סנטימטרים מעטים מהכניסה לכיוון הבטן נמצאת נקודה תפוחה ועגולה בגודל של אגוז אותה יש לעסות בתנועות עדינות של " בוא הנה " . נקודה זו נמצאת על הערמונית ועיסוי שלה תגרום לגבר לחוות אורגזמה חזקה פי 10 מהאורגזמה הרגילה שהוא חווה עד היום.
שימו לב – יש להיות רפויים ושלווים בכדי שהעונג יהיה טוב ולא יגרם נזק לרקמות הרקטום.
תחושה לא נעימה יכולה לנבוע מחוזק הגירוי - אתה יכול לבקש ממנה עוצמה אחרת .
אם חדירה אנאלית נעשת בצורה שגרתית יתכנו בעיות בשריר הטבעתי ולכן יש לשם לב ולחזק את השריר ע"י כיווצו חזרה כ20 פעם ביום כפעולה שנעשת על בסיס קבוע .
מאוד מקובל גירוי רקטלי לגבר הודות ומדובר לעונג גברי מדהים ועוצמתי ולאורגזמה טובה ועוצמתית. מסוכן .. רק אם עושים זאת לא נכון ומחדירים נגד הרצון של בן הזוג ב " אונס" .
המון זוגות נתענגים על נק' גברית זו .
תבלו , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)