האם זה מקובל ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה מקובל ?
    זיו
    22/07/2010

אני מאד אוהב שאשתי דוחפת לי פלג סילקון בישבן ,הבעיה שלמחרת אני מרגיש בישבן תחושה לא הכי נעימה ויש לי הרבה יציאות
    שאלתי היא האם זה מקובל ? האם זה לא מסוכן ?והאם הרבה זוגות עושים את זה ?
    סליחה על הבורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה מקובל ?

הוספת תגובה

• נק' ה G הגברית

לימור בנדל
    22/07/2010

הי זיו ,
    נפלא ומבורך שאתה מאפשר לעצמך עונג גברי זה !!!
    לא כולם יודעים כי נק' ה G של הגבר נמצאת איפה שהוא יושב .. כן – בפי הטבעת . אם הגבר מוכן להתנסות בעונג חדש ולא מוכר אני מזמינה את בת הזוג לבקש את רשותו ולהחדיר אצבע משומנת היטב ( ג'ל סיכה על בסיס מים / סיליקון ) לתוך פי הטבעת שלו או פלאג אנאלי כפי שאישתך מחדירה לך . כמה סנטימטרים מעטים מהכניסה לכיוון הבטן נמצאת נקודה תפוחה ועגולה בגודל של אגוז אותה יש לעסות בתנועות עדינות של " בוא הנה " . נקודה זו נמצאת על הערמונית ועיסוי שלה תגרום לגבר לחוות אורגזמה חזקה פי 10 מהאורגזמה הרגילה שהוא חווה עד היום.
    שימו לב – יש להיות רפויים ושלווים בכדי שהעונג יהיה טוב ולא יגרם נזק לרקמות הרקטום.
    תחושה לא נעימה יכולה לנבוע מחוזק הגירוי - אתה יכול לבקש ממנה עוצמה אחרת .
    אם חדירה אנאלית נעשת בצורה שגרתית יתכנו בעיות בשריר הטבעתי ולכן יש לשם לב ולחזק את השריר ע"י כיווצו חזרה כ20 פעם ביום כפעולה שנעשת על בסיס קבוע .

מאוד מקובל גירוי רקטלי לגבר הודות ומדובר לעונג גברי מדהים ועוצמתי ולאורגזמה טובה ועוצמתית. מסוכן .. רק אם עושים זאת לא נכון ומחדירים נגד הרצון של בן הזוג ב " אונס" .
    המון זוגות נתענגים על נק' גברית זו .

תבלו , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו