מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיבולגילי04/08/2010
אני מחפשת דרכים לתבל את חיי הזוגיות שלנו. אנחנו נשואים עוד מעט 9 שנים + שני ילדים. תוכלו אולי להמליץ על ספר שיכול לעזור לי לקבל רעיונות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הספר שלי בדרך..
לימור בנדל08/08/2010היי גילי , תודה על שאלתך .
אכן , אני מודעת לצורך לחדש ולרענן בזוגיות של שנים יחד עם ילדים .
מהצורך אני כותבת ספר חידושים שיהיה נגיש וכולם בכל גיל - העיקר שיהיה רצון !
בנתיים אפנה בכללי לספרים בנושא זוגיות ומיניות שיש בכל חנות ספרים .
אין ספר מיוחד עליו אוכל להצביע .
והינה כמה טיפים ממני בנוגע להוויה מינית מתחדשת :
ראשית , שינוי בחיי המין בא ממקום ששני בני הזוג מעוניינים בחוויה אחרת מהרגילה . במידה ושניכם מעוניינים בשינוי ומרגישים צורך לחדש ולגוון יש אין ספור הצעות :
1.ספרים בנושא מיניות - ספרים בעלי תמונות מגוונות ושונות הקשורת לעשיית אהבה זה עם זו. קראו את הספרים יחד , התבוננו בתמונות ובצעו יחד את אשר נכתב ונראה בתמונה ובספר.
2. גלישה באינטרנט -כתבו ב"גוגל" את המילה "סקס " " אהבה " זוגיות " ותוכלו להגיע לעשרות מאמרים ואתרים בנושא . קראו , התבוננו ואיספו משם רעיונות חדשים אותם תוכלו להביא לבן / בת הזוג. החליטו ביחד שכל פעם אחד מכם מביא את הרעיון ( לא כל הזמן אתה .. ) - פעם אחת בשבוע .
3. פנטזיות - צרו ערב שיתופי פנטזיות . שבו לארוחה רומנטית , קשקשו על איך עבר השבוע/היום , שתפו זה את זו בדברים כללים ולאט, לאט גילשו לשיחה בנושא עשיית אהבה . שתפו זה את זו בפנטזיות שלכם . כל אחד בתורו , תארו , ספרו לפרטי פרטים , הסבירו מה בפנטזיה מרגש אתכם , למה היתם רוצים להוציא אותה לפועל ( אם בכלל ). ערב אינטימי כזה יהפוך את הסקס שלכם למטריף ! הפתיחות , התקשורת ..
4. חוויה של חמשת החושים - צרו ערב שיעבוד על כל 5 החושים או לחלופין שחקו עם חוש 1 בכל מפגש מיני ביינכם.
5. משחקי קופסה - יש משחקי קופסה מוכנים שניתן להשתעשע איתם במיניות ואתם יכולים גם ליצור משחק משלכם. קחו פתקיות קטנות כיתבו כל אחד מה הוא היה רוצה שהאחר יעשה לו. כל מיני רעיונות שלכם או ממקומות אחרים שאספתם. כל פתק רעיון 1 - לא לערבב . קיבעו לכם ערב של כייף יחד ואז שילפו פתק אחד ובצעו אותו .
6.מפגש טנטרי זוגי - מפגש בהחלט שובר שיגרה . התרגילים שתלמדו במפגש ישרתו אתכם גם במהלך שגרת החיים הרגילה ותוכלו לשלב תרגיל זה או אחר ולגוון את חיי האהבה שלכם . המפגש הוא לא ממקום טיפולי ! אלא ממקום של הדרכה והכוונה . המפגש תואם את ציפיות שני בני הזוג ויש בו דינמיקה מופלאה וקסומה המשפיעה בצורה חיובית מאוד על הזוגיות עצמה , לא רק במקום של המיניות . עלות המפגש נקבעת עפ"י מקום המפגש ומשך המפגש. שוחחי למולי ..
התמדה ואחריות אישית וזוגית מזרימה הנאה ותשוקה..
תעשו אהבה , לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה גם לקבל מגוון רעיונות ברשת
רמי בוכניק09/08/2010סדנאות טנטרה לזוגות (לא בקבוצה ) הם אמצעי מצוין לחידוש והתחדשות גם אנרגטית וגם ארוטית,כמו כן עיסוי זוגי מיוחד יכול מאד לרגש .
שיהיה בהצלחה ....
רמי
מטפל טנטרי ומאמן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)