התלבטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    ד
    08/08/2010

אני ובן זוגי מאוד אוהבים ושוקלים להינשא אך תחום אחד מפריע לי והוא התחום המיני
    יש לו בעית זיקפה ושופכה מעוכבת שוחחנו על ויגרה אין לו בעיה אך מתבייש לבקש מרשם מרופא משפחה .הסקס מצויין אך אני חושבת שזה שהוא לא שופך מפחית מביטחונו העצמי הוא טוען
    כי מפחד מהריון וזו הסיבה אך הפחד שלי הוא שנינשא ולא יוכל לפשוך אז איך נביא ילדים?
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• טיפול בחרדה

לימור בנדל
    08/08/2010

תודה על שאלתך .

ראשית , אין שום צורך בטיפול כימי כויאגרה אם מדובר בחרדה שניתן לשחרר דפוס חשיבה .
    כן השינוי תלוי רק בבן הזוג - כמה הוא רוצה להשתנות בנוגע לתחום זה . זה שינוי שהוא צריך להיות מוכן לעבור בשביל עתידכם המשותף . השינוי אינו תלוי בך בכלל ולא קשור אליך. על בן הזוג לעבור טיפול פסיכולוגי בכדי להבין את עומק " חרדת הגמירה".
    כבני אדם אנחנו באמצעות שינוי חשיבתי יכולים "לגרום " לגוף שלנו מתוך חרדה להתנהגות פיזיולוגית. בן זוגך בתוך " פחד " להכניס אותך להריון חווה שפיכה מעוכבת .

נכון שאת חושבת כי הביטחון שלו נפגע עקב חוסר פליטה , אך האם שאלת אותו ?
    אין קשר בין ביטחון עצמי לבין פליטה , אלא אם יוצרים כזה . החיבור יכול להיות בהחלט שהוא נמצא בחרדת ביצוע הודות לפחד שהוא יפרה אותך . השאלה היחידה שעולה בראשי היא - האם אתם משתמשים באמצעי מניעה אחרים ??? כאשר את משתמשת באמצעי מניעה נשיים כגלולות אין סכנה בכניסה להריון ולכן פחד זה לא מהווה מחסום בכלל .

האם הוא מאונן ? האם הוא שופך כשהוא מאונן ? האם יש בעיות זיקפה באוננות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו