מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףף בבקשהמיטל22/08/2010
היי יש לי שאלה קצת מביכה האים ע"י זה שאני הייתי בלי תחתון ובן זוגי היה עים תחתון בלבד ואיברי המין השתפשפו אחד עים השני אך אני לא יודעת אים הוא גמר?
האים יש מצב להריון?
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיטלללללללללל
לימור בנדל23/08/2010הריון נוצר בחיבור בין זרע לביצית
לא משנה אם את בביוץ או לא
אם לא היה זרע = הוא לא גמר בתוך הנרתיק שלך - אין הריון .
אם לא היתה החדרת זרע לנרתיק , אם הוא גמר בחוץ
ויש זרע על האצבעות שלו והוא לא החדיר אותן לנרתיק -
אין אפשרות היווצרות חיבור בין זרע לביצית.
שמרי על עצמך יקירה , שוחחי עם ההורים
על הנושא הנפלא הזה - אל תתביישי לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור בבשקה
מיטל23/02/2011ואים במידה והוא החדיר לנרתיק יש מצב כזה בכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור בבשקה - תגובה
לימור בנדל23/02/2011מה הוא החדיר לנרתיק ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור בבקשה
ורד23/02/2011אים בן זוגי נגע באיבר מינו שהיה רטוב כנראה מריגוש מיני אך הוא לא "עשה ביד" או משהו כזה. אח"כ הוא הרים את התחתון שלו בחזרה ואז הוריד לי את המכנס והחדיר לי את האצבע לאיבר מיני. האים יש מצב להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור בבקשה - תגובה
לימור בנדל24/02/2011זרע מתחמצן במגע עם אויר
והופך לבלתי פעיל .
יש סיכוי קלוש להריון
אם הזרעים שעל אצבעותיו
שרדו את המעבר לתוך הנרתיק שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)