עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שירלי
    12/09/2010

שלום, אני נשואה כשלוש שנים, אמא ל2 ילדים מתוקים. יש לי בן זוג שאוהב וקשוב אבל אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה כשאנחנו יחד, גם לא ע"י גירוי חיצוני. בנוסף אני מתכווצת כשהוא אפילו נוגע בי וצריכה להרפות ולנשום כדי שהוא יוכל לחדור וגם אז זה כואב לי. בילדותי בעברתי טראומה של אובדן אב בנסיבות קשות (התאבדות) ובגיל 12 בערך הייתה תקופה שאחי היה נוגע בי כשחשב שאני ישנה. (הוא היה מרים לי את הפיג'מה ומסתכל ולא יותר מזה). באוננות אני מצליחה להגיעה להנאה. אני מרגישה שיש לי תחושות אשמה מהמחשבה על הנאה מסקס. כאילו זה לא בסדר למרות שאני יודעת בשכל שזה לא נכון. בגדול אני בן אדם מאוד חושני בחוויה שלי את העולם ומאוד קשה לי שזה המצב. בעלי מאוד סבלני ואוהב ומקבל אבל לא טוב לי. יכול לעבור חודש בלי שנעשה אהבה ובזמן האחרון גם לו אין כ"כ חשק.. אנחנו זוג דתי כך שהסדנאות של טנטרה לא מתאימות לנו. האם אפשר לעזור לנו בכל זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• מח' לטיפול במיניות בבי"ח תה"ש

לימור בנדל
    14/09/2010

שירלי אהובה ,

צרי קשר עם המחלקה במטפלת במיניות בבי"ח תה"ש .
    עם הסיפורים שהעלאת בכתיבתך אני מניחה שיש צורך
    בטיפול ממוקד הנוגע לטראומת מוות האב ולמצב בו היית עם אחיך.
    הדמויות הגבריות הראשוניות בחייך מהוות לך מקום של חוסר ביטחון ויש לעבוד על הנושא.
    במחלקה זו בתל השומר ישנם אנשי מקצוע מצויינים שיוכלו לעזור לך בדיוק .
    הם מטפלים רבות בציבור הדתי וחיסיון הטיפול בראש ובמעלה אצלהם .

בהצלחה , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו