התלבטות אישית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות אישית..
    רוני
    22/09/2010

שלום,

אני בערך בן 30, כל חיי יש לי פנטזיות על שליטה, עם דגש על שליטה נשית.
    הניסיון המיני שלי הוא די דל (בכלל), והפרטנריות המעטות שהיו לי בכלל לא התעניינו ב"סאדו מאזו".............
    הבעיה היא שסקס רגיל מרגש אותי הרבה פחות , על גבול השיעמום.
    אני לא מכור לפורנו או משהו, אבל אני יכול לספר שבחיים לא צפיתי בתמונות\סרטים של סקס שלא משלב קינקי\שליטה....... עד כדי כך זה לא מדבר אלי.

אני מרגיש שיש צד שבי שהוא מפוספס לגמרי, ואחרי שנואשתי מאתרי היכרויות כמו הכלוב, התחלתי לחשוב אולי ללכת לבחורה שמגשימה פנטזיות כאלה בתשלום.
    השאלה היא האם זה יהיה נעים וחווייתי או מזיק לי מבחינה נפשית (סשן עם מישהי שהיא לא חברה שלי ואולי אפילו זונה באופן רישמי).
    אחד הדברים שמעכבים אותי מלעשות זאת זה הפחד מסיטואציה של להיות קשור במקום זר ולא בטוח מוגן לגמרי.....

אבל אני כל כך מתוסכל ומשועמם מינית שאולי זה שווה את הסיכון.

אני נורא מתלבט ולא בטוח אם אני "יורד מהפסים" ואין לי את מי לשתף בזה.. ואולי זאת התלבטות לא ראויה ?

אני רוצה לשמוע תשובה כנה, אפשר אפילו יותר מאדם אחד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות אישית..

הוספת תגובה

• כמו בכל תחום ...

רמי בוכניק
    27/09/2010

כמו בכל תחום לפנייה לאקסטרים יש סיכונים ויש את האדרנלין שבזה ואת השיקול אתה צריך לעשות לבד .
    השאלה היותר חשובה היא מה יקרה שגם האקסטרים שאתה חושב לממש כרגע יהפוך למשעמם?
    והשיעור זה שיעור של איך נהנים מהקיים .

בברכה
    רמי בוכניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא תנסה - לא תדע

לימור בנדל
    27/09/2010

קח אחריות על החוויות שלך
    אם משהו עושה לך טוב ואתה נכנס
    לסיטואציה מרצון ומהנאה -
    התמודדות מול פחד תביא אותך למקום טוב בחיים .
    גם אם יהיה לא נכון לך באותו רגע אתה יכול להפסיק
    אני יודעת ששום דבר שם לא נעשה בכפייה
    אלא בהסכמה מלאה ובקשה מודעת של המטופל.

כל התלבטות היא ראויה למתלבט
    רק אתה יודע אם אתה נשאר " שפוי " מול הסיטואציה
    או שמה היא פוגעת לך בחיים שאתה מעוניין לחיות אותם.

אחרי שנים של חוויות מסוג מסויים אתה יכול במודע
    לחוות חוויות מעולמות שונים : אינטימיות , טנטרה ועוד ..
    אולי תפתח למשהו אחר - עצם הקביעה שלך יש כאן חסימה
    להתנסויות מסוג אחר . אבל זו בחינה ובחירה שלך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה,

שוב אני
    29/09/2010

אגב, הזכרת טנטרה וטיפולים -
    מה שדיברתי עליו לא ממש עונה לקטגוריה של "טיפול".

טנטרה לעומת זאת , ממה שקראתי באינטרנט והצלחתי בערך להבין, זה ממש טיפול ("מטפלת טנטרית")..
    ובטנטרה אין מקום להנאה מינית - זה מן סשן של חיבוקים וליטופים שנועד להיות כמו טיפול פסיכולוגי במגע , ואם הגבר\אשה מתגרים אז הטיפול מופסק ולא עובד.
    משהו כמו חזרה לילדות .......... מקום שאין בו מיניות אלא רק מגע וחום ...

זה מדויק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב..

לימור בנדל
    29/09/2010

עצם הקביעה שלך יש כאן חסימה
    להתנסויות מסוג אחר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסבירי ?.....

אני
    29/09/2010

מה זאת אומרת חסימה? למה?

רק שאלתי ..

עדיף שתסבירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע אחד, את בעצם אומרת

ani
    29/09/2010

שטנטרה זאת צורה של מיניות? כמו שיש כל מיני תנוחות, ויש הומואים ולסביות וסאדו מזוכיסטים כמוני, אז טנטרה זה רק סגנון , אבל בשורה התחתונה יחסי מין ?
    כי איך שראיתי באתרים זה לא נראה כמו אתרים של זנות אלא משהו מוכר שעושים קורס בשבילו ואנשים גאים בעבודה שלהם, מפרסמים את התמונות שלהם ואת הילדים גם... האתרים הטנטריים יותר דומה לאתרים של פסיכולוגים מאשר לאתרים של בתי בושת.......

זה חשוב. נגיד שאני אחליט לנסות את הטנטרה בין היתר, אני רוצה לדעת אם זה טיפולי או מיני. פעם הייתי אצל פסיכולוגית ושם הטיפול הוא בלי שום מגע. היא אפילו לא הסכימה להתחבק איתי כשרציתי קצת נחמה כי אם יש מגע פיזי עם הפסיכולוג אז זה הורס את הטיפול הפסיכודינאמי.

אז את מסכימה שיש הבדל נכון ? אבל מה?

אבל אני רוצה להבין איך את רואה את זה בלי ההגדרות..... ........
    אם זה לא מסובך להסביר.

תודה לך שוב
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו