מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששות ופחדיםירון26/09/2010
אני גבר בן 37 ,נאה אסטטי מטופח ומודע לעצמו.מעולם לא היה לי קשר זוגי משמעותי עם בחורה עד היום.בעבר הטריד אותי נושא גודל איבר המין שלי שהוא קטן יחסית לא עבה ומתחת לממוצע במשך הרבה שנים זה לא חזר להטריד אותי אולם בתקופה האחרונה זה ממש מדיר שינה מעיני ומעלה בי חששות וספקות גדולים.אני ממש לא מאלה שחולמים על כלים ענקיים כמו שרואים בסרטים....אבל רגיש שעוד קצת בעובי ובאורך ממש לא יזיקו
לי.זה ממש מטריד אותי מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות ופחדים -תשובה
רמי בוכניק27/09/2010לכולנו יש פחדים לגבי מה הצד השני יחשוב עלינו ,איך הוא יתפוס אותנו ,לכל אחד הנקודות הספציפיות שמהוות את מוקד החשש . צריך לזכור שלצד השני יש גם חששות כאלה .
הגדלים שרואים בסרטים הם בד"כ בקצה הגדול ולא מהווים את הממוצע הרגיל .
לא מעט אנשים עם איבר מין לא גדול במיוחד מקיימים מערכות יחסים פוריות מספקות וממלאות גם בתחום המיני .צריך לזכור היכולת המינית לא נמדדת רק בגודל האיבר אלא גם ובעיקר ביכולת להכיל ולפנק את הצד השני .
אם הפחד משתק אותך ומעיב על איכות חייך כדאי לך לפנות לטיפול \אימון \ייעוץ אישי בתחום .
בברכה
רמי בוכניק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
לימור בנדל27/09/2010שלום לגבר האסטטי ,
כשאתה אומר שאתה מודע לעצמך - מה זה אומר ? מודע למה ?
אדם שנמצא במודעות עצמית - אוהב ומקבל את עצמו בדיוק כמות שהוא , ללא יחסי הקטנה או חוסר השלמה עם גופו . אני גם לא מצליחה להבין אם בכלל זה פגע לך במיניות אי פעם - האם קיימות חרדת ביצוע או שפיכה מוקדמת ????
אשמח שתשתף אותי בהקשר שעשית בין "קשר משמעותי" עם בחורה בחייך לגודל איבר המין שלך . האם הנשים בחייך התלוננו על אורך / עובי האיבר עד כדי פרידה ממך ???
זוגיות אינה בנויה על מיניות בלבד - קיימים בה רבדים שונים ומגוונים : תקשורת , כבוד הדדי , אהבה , אינטימיות , תשוקה , צחוק ועוד .. המון גברים בעלי איבר מין קטן מאוד נמצאים בזוגיות אוהבת + ילדים שנים ארוכות שמחות וטובות . לא כולם קיבלו מתנה של איבר מין ממוצע , שלא לדבר על גדול ( שיכול להוות מכשול גדול מאוד בקרב נשים רבות שלא יכולות כלל להחדיר איבר כזה אליהן ) . כל אישה יש לה גודל נרתיק שיכול להכיל איבר מין מסויים - לא כל הנשים זקוקות לאיבר מין גדול / בינוני בכדי לחוות עונג מיני . יש נשים שאפילו חייבות איבר מין קטן בכדי להנות ממיניות טובה בשבילן .
ירון , מה קרה לאחרונה שזה מדיר שינה מעיינך ?? מה השתנה בחייך ? האם נכנסת לחרדות גיל ? האם אתה עושה השלכות בנוגע לחרדות שיש לך בנוגע לגודל איבר המין על זוגיות ??...
" אני ממש לא מאלה שחולמים על כלים ענקיים כמו שרואים בסרטים....אבל מרגיש שעוד קצת בעובי ובאורך ממש לא יזיקו " - אז על מה אתה כן חולם ???
אני בעד תהליך של השלמה וקבלה עצמית ( מוזמן לפנות אלי , אשמח לעזור ) ובנוגע לזוגיות - אחרי שתהיה בטוב עם עצמך תוכל באמת להליך זוגיות אוהבת ומקבלת שתוכל להיות יחד איתה לכל החיים . לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)