מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יום נישואיןאני26/10/2010
היי
יש לנו יום נישואין האמת שמחר-27.10 ורציתי המלצה או רעיון לסדנת זוגות,או משהו חוויתי אחר ושונה....
אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום נישואין - סדנה זוגית איתי
לימור בנדל27/10/2010מזל טוב !
יש המלצה על סדנה זוגית אישית איתי
משהו מאוד חוויתי , שונה ואחר ממה שהכרתם עד היום ..
התקשרו ואשמח לתת מידע .
0544578993
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאילו שעות נוח שאתקשר?
אני02/11/2010אשמח לשוחח איתך,אך אין מענה בנייד שלך...
באילו שעות נוח לך שאתקשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאילו שעות להתקשר - כל יום עד 22:00
לימור בנדל02/11/2010אם אני לא זמינה יש להשאיר לי הודעה - אני כנראה בטיפול / הנחיה .
אני חוזרת לכולם עם סיום הטיפול .
לא בשישי - שבת. תודה
בשמחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתקשר שוב
אני02/11/2010יכול להיות שלא יצא לך לחזור להודעתי שהשארתי.
אתקשר מחר שוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום נישואין - תגובה
רמי בוכניק02/11/2010סדנת טנטרה זוגית אפשר לכלול עיסויים.
שלך
רמי
0542129221* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הסדנאות הן......
אני06/11/2010כל הסדנאות הן בערום מלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הסדנאות הן......לפי הפתיחות שלכם
לימור בנדל07/11/2010אתם מחליטים מה הגבולות שלכם בכאן ועכשיו של המפגש
יש זוגות שרוצים בלבוש מלא , יש שרוצים בחלקי ויש המבקשים ערום מלא .
אתם תחליטו מה נכון לכם , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)