מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בעיותשואלת04/11/2010
שלום
אני בת 34 ובן זוגי בן 40, אנחנו ביחד 7 חודשים, וגרים ביחד חודש.
אנחנו מסתדרים מצויין, כיף לנו ביחד, אוהבים אחד את השנייה, אבל יש לנו בעיות במין.
אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, בן זוגי רגיל שהאישה (הוא גרוש) עושה את הצעד הראשון, ולעומת זאת אני רגילה בדיוק הפוך, ואז יוצא מצב שכל אחד מחכה שהשני יעשה את הצעד.
היו פעמים שניסינו ופשוט זה לא הלך, יש משיכה מאוד גדולה אחד לשני, אבל לצערי באמצע זה "נופל".
אני חייבת לציין שהיו פעמים שזה כן הצליח.
יכול מאוד ליהיות שאני מאוד סגורה וביישנית, איך אני יכולה להשתחרר?
איך לעשות את הצעד הראשון?
אני לא רוצה שבגלל הקטע הזה המערכת יחסים שלנו לא תצליח. זה חשוב מאוד לשנינו.
מה זה טיפול טנטרה?
והאם יש משהו שנוכל לנסות לעשות לבד בלי צד שלישי בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בעיות - תגובה
רמי בוכניק07/11/2010היי
השלב הראשון הוא לפתוח את זה בשיחה בבית קפה או בטיול הליכה כך בלי פלאפונים ו\או ילדים וכולי ברקע. כתוצאה משיחה זו אולי ללכת קצת אחד לקראת השני ולפתוח את הביישנות. האם סיפרת לו אפילו ברמזים מה מרגש אותך? האם את מפרגנת לו בהקשר המיני ,בהקשר המראה שלו ,בהקשר של כמה את נמשכת אליו וזאת כדי שיהיה לו יותר ביטחון במישור האינטימי .
יש פה הרבה שאלות חלקם אני מציף פה.
מבחינת נרחב של עבודה טנטרית - זה מרחב שעוזר מאד להיפתח ,לחוות ולפר את המיניות. כמובן שסדנה טנטרית מעורבת בצד שלישי ומובן מאליו שמנחה מקצועי מחויב לדיסקרטיות מלאה.
זו סיטואציה שכן הייתי ממליץ לפנות בה לצד שלישי ,מאד ממליץ על סדנה טנטרית אישית (כלומר לשניכם ולא בקבוצה בשלב זה )
אם רוצים מוזמנים להתקשר .
שלכם
רמי בוכניק
0542129221* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בעיות - הכוונה זוגית
לימור בנדל07/11/2010שלום לך שואלת ,
אני קוראת אותך ושואלת את עצמי - האם יש ביינכם תקשורת פתוחה ?
מסתדרים מצויין , וכיף ביחד אלו לא המרכיבים היחידים של זוגיות מצליחה .
הבסיס - עמוד התווך שעליו עומדת זוגיות הינה תקשורת פתוחה וטובה .
האם אתם יכולים לאמר הכל אחד לשניה ??
הרגלים ניתנים לשינוי אם רוצים מספיק .
אני ממליצה בחום לשבת לשוחח על היוזמה בסקס . בלי מה היה בעבר ולמה אני " רגיל/ה " . אלא לדבר על מה עכשיו טמה היתי רוצה שיהיה לי איתך כיום בזוגיות שלנו.
הוא התגרש ממנה כי היה לו שם לא טוב בא' , ב' , ג' . אני מניחה כי הוא פתח מע' זוגית חדשה איתך כי הוא מוצא בך אישה שיותר נכונה לו ממה שהיתה וממקום זה אני מזמינה את שניכם לפתוח בדיאלוג זוגי חדש . גם את בטוחני כי חווית מע' זוגיות שונות והיום את לא עם הגברים ההם כי הם לא התאימו לצרכים שלך .
רוצה להצליח הפעם ?? אני ממליצה בחום על שיחה בה תפתחו שניכם את הכאבים שלכם , בלי שיפוט או ביקורת וממקום שיתופי ומעצים . אם לבחור שלך לפעמים עומד ולפעמים לא סימן שיכולה להיות שם אולי " חרדת ביצוע " ולכן הוא נמצא בראש במקום פסיכולוגי של פחד לאכזב אותך בסקס ולכן הוא מתחמק מסקס ( גם אם לא הוא יזם במע' הזוגית הישנה שלו - יתכן ומאותה סיבה ) .
רפואית טיפולית - ממליצה לבחור שלך לעשות בדיקות של רמות הורמונליות לראות אם הכל תקין שם .ללכת לרופא המשפחה שיתן בדיקות דם לפרופיל הורמונלי ועם זה ללכת לאנדוקרינולוג . הוא נמצא בגיל של שינוי ויש גברים שחווים " משבר גיל 40 " יחד עם הגרושים שחווה אני חשבת שיש מקום של בדיקה וטיפול . לך יקרה אני ממליצה לבוא ממקום של פתיחות , אשמח לעזור לך .
את מוזמנת לפנות אלי ולבוא לשיחה אחת פתוחה איתי - נדבר על הכל ואתן לך כלים להצלחת הזוגיות והמיניות הקיימת .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)