מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות..אני11/11/2010
אני אעשה את זה קצר וקולע כי אין טעם להסביר את מה שבטח כבר שמעת אלפי פעמים לפני.. יש לי 2 שאלות,
אוננות - אני לא עושה את זה מסיבה כלשהי,ואני בחורה מאוד אבל מאוד מינית, ולפי מה שהבנתי עד היום זה יכול לפתוח בפני רבדים חדשים בחיי המין שלי ו\או החיבור שלי עם עצמי... אז איך מתחילים ?
גברים שגומרים מהר - אין לי רזומה "מקצועי" כמו שאומרים אבל יש לי מספיק לאינדיקציה מסוימת ואני לא מבינה למה כל מי ששוכב איתי גומר מהר? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתחילים ?? פשוט מתחילים !!
לימור בנדל14/11/2010אני יקרה ,
איזה כיף לקרוא שאת בחורה מינית ! נפלא ומבורך ! אכן אוננות פותחת בפנייך עולם נפלא של חיבור לגופך כך שתוכלי לחוות אורגזמות מדהימות עם האדם שאת הכי אוהב - עצמך. אישה שמאוננת יודע לאחר מכן יחד עם גבר לכוון אותו מה שבדיוק עושה לה טוב ואיפה בדיוק לגעת ואז הגבר שלה יכול לספק אותה תמיד !!! היא לא מפתחת תלות בגבר שלה כדי לקבל אורגזמות .
המלצתי - ככה מתחילים : עשי לך ערב פנוי. נתקי את הטלפונים. דאגי לא לקבוע כלום , שאף אחד לא יוכל להפריע לך . מלאי לך אמבט חם עם מלחי אמבט מרגיעים. שימי נרות לאוירה. טבלי באמבט והרגעי. שכבי בכיף , אם את אוהבת שימי לך מוזיקת רקע שלווה ומרגיע . התרכזי בעצמך, לטפי את עצמך לאט, לאט בכל הגוף. אם לא נוח לך ואת לא אוהבת ללטף את גופך ( לא רגילה לזה , לא מקבלת את גופך כמות שהוא ), אז קחי סבון ורחצי את עצמך בצורה עדינה ונעימה. זכרי רק את יודעת מה את עושה לעצמך - אין כאן אף אחד שישפוט או יעביר עליך ביקורת. השתמשי בזרם המים או באצבעותיך ולטפי את פתח איבר מינך באמבט. נסי למצוא בדיוק את הנקודה שאת מרגישה בה את הריגוש המיני. כשאיתרת נק' זו נסי להביא עצמך לשיא אורגזמתי. בדקי האם את רגועה ופתוחה מספיק , האם הראש במקום אחר או באמת בכאן ועכשיו , בעודך עושה אהבה עם עצמך. ניתן לעשות תהליך זה גם מול סרט כחול וסצינת סקס שאתה אוהבת לראות בה ואז לגעת בעצמך לאט , לאט ולאונן מול הסרט והפנטזיות שלך .
לשאלתך השניה - את מרגשת אותם !! את מדליקה אותם !! איזה כיף אה..
לשפיכה מהירה יש כמה גורמים . גיל הוא אחד מהם . זה תלוי בגיל הגבר - גברים צעירים 18 ומעלה גומרים מהר יותר מאשר גברים בגילאי 28 ומעלה . וגם גברים ששוכבים איתך בפעם הראשונה יכולים לגמור מהר כי הם מאוד מתרגשים מהסיטואציה של להיות איתך במיטה .. ועוד .
סקס מהנה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)