היעדר משיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעדר משיכה
    מושי
    15/11/2010

שלום רב,
    אננחו נשואים ואוהבים 5 שנים וחובקים ילד בן 4.5.
    עוברים תקופה מאוד מורכבת בזוגיות, בן זוגי היה תקופה בדיכאון ומטופל אצל פסכיאטר.
    בנוסף לזה, אנחנו בטיפולי פוריות עקב בעיה ברזרבה השחלתית שלי שמאוד משבשת אותי ומדכאת אותי - אני בטיפול פסיכולוגי.
    בן זוגי בהסתגלות לתרופה פסכיאטרית חדשה (הוחלפה לו תרופה) ושיקום הדיכאון אך מנגד עובר עם עצמו לא מעט וכנראה שזה מוציא ממנו המון תסכולים.
    מין תקופה מאוד משבשבת ומתוחה של שנינו.
    בקשר המיני גם עברנו לא מעט, ירידה בחשק אצל שנינו וטיפול תרופתי קודם של בן זוגי שגם גרם להרבה בעיות, חוסר יכולת להגיע לשופכה ואפילו חרדתביצוע שלו שהקרינה עלי, והניסיון להכנס להריון שבכלל הרס הכל.
    אתמול היה לנו ריב מאוד גדול ששפכנו אחד על השני את כל המכאובים שלנו והתסכולים שלנו ובן זוגי התוודה ואמר שמאז הלידה ונוכחותו הפעילה בלידה גרמה לו לא להמשך אלי ולחוסר משיכה שזה כל פעם חוזר אליו.
    הוא טוען שהוא נהנה מיחסי המין איתי אבל זה מבחינתו ממש הרס.
    הייתי די בשוק מזה ונורא נעלבתי והתפרקתי ובאותו רגע פשוט הכל התמוטט מבחינתי.
    בכיתי והוא בכה ופשוט היינו בחוסר אונים מטורף ופחד מזה שהכל מתמוטט לנו.
    דיברנו על הכל ושנינו משוכנעים שטיפול מיני זה משהו שמאוד יעזור לנו ואנחנו צריכים לעבד את זה ולהגיע להחלטה יחד, אנחנו יודעים שיש לנו בסיס טוב בזוגיות.
    השאלה מה עושים במקרה של משיכה שנפגעה כתוצאה מהלידה?
    האם יש דרכים להחזיר את החשק ולהביאו לשיאו?
    באיזה כלים מטפלים בזה.
    זה פשוט פירק אותי לגורמים!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היעדר משיכה

הוספת תגובה

• כל התשובות לשאלותייך ועוד..

לימור בנדל
    15/11/2010

0544578993
    התקשרי אלי , לימור

אכן אתם זקוקים לטיפול מקצועי מיני .
    בזה בדיוק אני עוסקת . עזרתי להמון זוגות לשקם את הקשר הזוגי והמיני לאחר טיפולי פוריות ובעיות חרדת ביצוע . יש תהליך שיכול לתמוך בכל מה שחוויתם ומה שאתם עוד חווים . בואו אלי ואשמח להעניק לכם כלים לשיפור הקשר וחידוש החוויות הזוגיות והמיניות המעצימות אתכם. אשמח לתמוך בך בתהליך וגם בו כתהליך זוגי או אישי לפי בחירתכם .

עם בסיס טוב של זוגיות ואהבה - השמיים הם הגבול !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו