חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    גלית
    16/11/2010

היי אני בת 21,
    לפני ככשנה התחלתי לקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם חבר קבוע.
    מאז כמעט כל חודש וחצי היו לי דלקות בשתן ובנרתיק והרבה פעמים חשבתי כאב בזמן קיום היחסים.
    אני חושבת שכל המצב הזה גרם לי לירידה ממש גדולה בחשק המיני וכבר בקושי בא לי לשכב עם חבר שלי כי אני כל הזמן פוחדת שיכאב לי או שתהיה לי דלקת.
    ידוע לכם על צמחים טבעיים שמעוררים חשק מיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק - תגובה

לימור בנדל
    23/11/2010

גלית אהובה ,

ברור שיהיה לך חוסר חשק לסקס . סקס אמור להתחבר למקום של אהבה , אושר , תשוקה , עונג ואצלך ממה שכתבת הוא מחובר לכאב , חולי , פחד ועוד כל מיני תחושות שליליות . אז איך את מצפה שיהיה לך חשק מיני ???

מי רוצה להיות חולה , מפוחדת וכואבת ??? אצלך החיבור לסקס הוא מקום שלילי וכואב אז למה שיהיה לך חשק להיות במצב כזה ..? אני ממליצה בחום ללכת לגנקולוג , לספר לו כל תופעת הדלקות ולטפל בנושא .

מבחינת הכאב הוגינאלי - יתכן ובגלל שאת יודעת שהולך לכאוב לך ( פסיכולוגית ) את מתכווצת יותר בעט החדירה ( פיזיולוגית ) השפעת גוף -נפש , ואז החדירה כואבת וקשה . אני ממליצה לך בחום לעשות תהליך של חיבור לבן הזוג ממקום של רוגע ושלווה . אני מלמדת אצלי בקליניקה את התהליך , אתם יכולים לבוא יחד וגם את מוזמנת לבוא ללמוד אותו בנפרד . יש ליצור אצלך חוויה מינית יותר נעימה, מענגת ושונה ממה שאת חווה כיום . אני גם ממליצה לפנות למרפאת " שיבא" בתה"ש שם את יכולה לעבור תהליך שיעזור לך להשתחרר מהכאב בחדירה באמצעות מרחיבים . הם יסבירו לך כבר.

אשמח לעמוד לרשותך , שוחחי למולי
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו