האם טנטרה היא הכתובת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם טנטרה היא הכתובת?
    אלי
    29/01/2011

שלום,

אשמח אם תתנו לי קצת כיוון.. אני לא יודע אם טנטרה זו הכתובת..

ראשית, הייתי מגדיר את מערכת היחסים עם אישתי כטובה מאוד וכך גם את חיי המין שלנו. אם אני מסתכל על חיי המין שלנו, אזי עם השנים, רף הרגישות עלה בהדרגה ודרש לעיתיםתוספות וריגושים שחיזקו את הקשר הזוגי ואת יחסי המין. אציין כי עד כה, הריגושים סופקו בארסנל הפרטי/זוגי... יש לי תחושה שנדרשים קצת ריגושים חדשים.. וחשבתי על כיוון של עיסוי משותף וכו'.. כך נחשפתי קצת לאינפורמציה לגבי טנטרה וכדומה.
    עוד אוסיף, שהבהשוואה לאישתי, הייתי מגדיר את עצמי כמשוחרר יותר או כנוטה להשתחרר יותר מהר. בעוד שלאישתי השחרור לוקח זמן, אם כי כאשר היא משתחררת, היא משתחררת...

ביום יום אנחנו מצויים בסביבה לחוצה, ואנחנו נוסעים לנופש וחשבתי להפתיע אותה עם עיסוי שהוא קצת מעבר לרגיל..

אני לא הכי מגובש, אבל הכיוון הוא עיסוי לבת הזוג (ע"י גבר או אישה), בשיתוף איתי (בהחלט יתכן שילוב של לימוד עיסוי), כאשר בני הזוג בעירום מלא כשהמטרה היא שחרור וחיזוק הריגוש המיני.

קראתי קצת על סדנאות טנטרה ואני לא פוסל אפשרות של להתחיל משיחות הכרות, שחרור לחצים וכו', אבל לא אכחיש ואומר כי הדגש המרכזי הוא בהוספת נוכחות ומגע נוסף שיגבירו את הריגוש המיני..
    מנגד, אנחנו לא בכיוון של אורגיה/סווינגר וכל הדומים לזה..

מקווה שהסברתי את עצמי..
    אשמח אם תתנו לי כיוון, מה כדאי לי לחפש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם טנטרה היא הכתובת?

הוספת תגובה

• הגעת לאל היעד

לימור בנדל
    30/01/2011

אכן טנטרה היא הכתובת ואכן היא תעשיר
    מאוד את עולמכם המשותף .

אני מזמינה אתכם למפגש טנטרי זוגי אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולהתרשם.

זה מפגש מרגש , מחדש ומעצים
    שכולל בתוכו הנחיה זוגית
    ועיסוי טנטרי אוהב , מחדש ומרגש.

צרו קשר ,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו