מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיהאבי14/02/2011
שלום. אני וחברה שלי יחד כבר כארבע שנים. הבעיה - היא רוצה להתחתן ומעלה את הנושא כמה שהיא יכולה. אני לא מרגיש בשל לחתונה, אבל היא לא מוכנה לקבל את זה. איך אני אסביר לה שמבחינתי זה לא הזמן? יש לציין ששנינו אוהבים מאוד אחד את השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ לחתונה
לימור בנדל19/02/2011קודם כל הבהרה ממך - לעצמך :
מה זה אומר חתונה לגבייך ? מה זה להתחתן ?
- האם חתונה זה אומר שאתה מתחייב ויש לך בעיה במחוייבות ???
כי אם אתם אוהבים ואתם יחד 4 שנים לא נראה לי שזה קיים . כי לגור ביחד זה בדיוק כמו להיות נשואים אחד לשניה אין שום הבדל . עם טבעת על האצבע או בלי . אתם גרים יחד , משלמים חשבונות יחד ומנהלים בית יחד = אתם נשואים כבר ממזמן .
- האם חתונה זה אומר מבחינתך ילדים מיד אחרי החתונה ??
אם כן תאמר לה שאתה לא מוכן להביא ילד כרגע ולכן חתונה מתחברת לך לילודה ולזה שאתה לא מוכן להיות אבא ולא קשורה בכלל לרצון או לצורך שלך להתחתן איתה.
- האם חתונה זה טקס שאתה לא מעוניין בו ???
אם כן תראה אם בכלל אתה מעוניין בטקס כולשהו שיחבר בינכם או לא . תברר עם עצמך אם אתה מעוניין בכלל במסיבת חתונה בכדי להכריז על אהבתך לבת הזוג ברבים.
- האם אתה בכלל לא רואה בה כאישה שלך לחיים ??
התבונן האם אתה בכלל מעוניין שהיא תהיה אם ילדיך . האם אתה רואה בה בת הזוג שלך לעוד 50-60 שנה בע"ה . האם אתה רואה אותה נושאת את ילדך ומגדלת אותם . האם היא טובה לך בזוגיות - יש כבוד ההדי , תקשורת טובה , תשוקה ומיניות טובה ועוד..
ובקשר אליה -
אתה מוזמן לשאול אותה מה זה אומר "להתחתן " מבחינתה . הצע את מה שכתבתי ועוד רעיונות שחתונה מתחברת לך אליהם . ושתף אותה במה שכתבתי . תברר איתה האם הלחץ שלה להתחתן הוא באמת רק שלה או שהחברה = ההורים , הסבים , האחים , חברות ועוד " חופרים" לה בקשר לזה וזה בכלל לא בא ממנה . תברר מה כ"כ חשוב לה להתחתן , מה זה יעיד עליה ? מה הצורך שלה בחתונה ? על איזה צורך אצלה טקס וטבעת על האצבע יענה כי אולי ניתן לספק צורך זה בצורה שונה שכן תהיה נכונה לשניכם .
מוזמן תמיד לחזור עלי להתייעצות בנוגע לתשובות , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)