מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנאלינירה01/03/2011
איך אפשר לבצע מין אנאלי (גבר בבחורה) ולהיזהר מבחינת הריון? ועוד דבר מה לעשות שזה לא יכאב כל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנאלי - חוויה מהנה ומענגת
לימור בנדל02/03/2011ורד אהובה ,
מקריאה את מה שאת כותבת נראה כי את מקדימה מאוד את זמנך ורצה לקיים סקס מאוד מבוגר בעוד את לא יודעת כיצד בכלל ניתן להכנס להריון .
אני מזמינה אותך לשבת לשיחה פתוחה עם ההורים על איך ניתן להכנס להריון . אם את מתביישת פני לאחות / יועצת בי"ס או לאמא של אחת מהחברות שלך שאת מרגישה פתוחה איתה ושוחחי עימה על הדרכים להכנס להריון . הכנסי קצת לאינטרנט קראי על הדרכים להיכנס להריון - מה צריך שיהיה כדי שזה יקרה ( כדוגמת מפגש בין זרע לביצית - איפה נמצאת הביצית ?? ) .
לא ניתן להכנס להריון מסקס אנאלי .
לעיתים חווים כאב בעת חדירה רקטלית הודות לכיווץ שרירי פי הטבעת שמגיע באוטומט מהראש - ז"א חוסר מוכנות ונכונות ,כאשר יש חוסר שלווה השרירים יהיו יותר מכווצים. הדרך להקטנת ואפילו לכך שלא יהיה בכלל כאב מגיע קודם כל בראש . עליך להיות רפויה לחלוטין בזמן קיום יחסי מין אנאלים . כיווץ של השריר יכול לגרום לכאב גדול .
לפני הכל, מומלץ לבצע rimming = ליקוק בצורה מעגלית של פי הטבעת ( יש לדאוג להתקלח לפני סקס אנאלי ולנקות את המקום ). הליקוק מגרה מאוד ומרפה אף הוא את השרירים הטבעתיים. לפני החדרת האיבר מומלץ להחדיר אצבע משומנת היטב בג'ל או צעצוע אנאלי ( חרוזים אנאלים / פלאג - בחנויות סקס ) עם חומר סיכה . החדרה ראשונית זו מקלה מאוד כאשר איבר המין חודר לאחר מכן. ניתן לבצע החדרת אצבעות בהדרגה - מאצבע אחת ל 3 ואז להחדיר את איבר המין. בבקשה , בצעו חדירה ראשונית איטית. החדרה פתאומית או חזקה יהרסו את החוויה והשרירים יחזרו להתכווץ. לאט , לאט השרירים יקבלו אליהם את איבר המין ותרגיש איך כל הגוף מצטמרר ואיך החדירה הופכת למהנה יותר ויותר עד לאורגזמה אנאלית !
לאט , לאט עם חוויות בשלב ההתבגרות ..
רצוי להתחיל מהבסיס ולא לרוץ קדימה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי
רוני26/10/2014שלום רב רציתי לשאול לגבי סקס אנאלי אני ניסיתי במקלחת להחדיר לי אצב ומאוד נהנתי אני לא הומו אני סטרייט השאלה שלי היא קניתי 3 פלאגים ב3 גדלים ממתכת עם אני ישמש איתם זה ירחיב את פי הטבעת זה לא מסוכן?זה יכול לגרום נזק?אם אני ירחיב את פי הטבעה ככה היא תשאר תמיד? בתןדה מראש רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי - מה מסוכן
לימור בנדל26/10/2014רוני איש יקר ,
נפלא ןמבורך התחברת למיניות שלך עד הסוף.
אין קשר בין הנאה מאנאלי לנטיות מיניות !!! לכל גבר לא קשור לנטיה
המינית שלו יש על הפרוסטטה נק' עונג שממנה הוא חווה ריגוש מיני
ואורגזמות. ממליצה לכל גבר לחקור את המיניות שלו ולאונן תוך
החדרת אצבעות או צעצועים אנאלים לפי הטבעת.
מתי זה מסוכן ? כאשר יש החדרה יומיומים שגורמת לירידה
בעוצמת הריגוש והמקום עובר " כהות" חושית. שפחות רגישים שם.
כשמתחילים לעלות בעוצמה של הריגוש ולהרחיב את פי הטבעת
עוד ועוד ועוד. אז לעיתים זה פוגע בתפקוד סדיר של הסוגרים.
בגלל ההתעסקות היתרה באזור ובגלל ההרחבה של פי הטבעת
נוצר ריפיון של השריר וחוסר שליטה בסוגרים. כמו כל דבר בחיים
יותר מידיי = לעיתים אובססיביות שמייצרת פגיעה בגוף.
ממליצה על אוננות עם הפלאגים כפעמיים בשבוע ולא לייצר
הרחבה גדולה של פי הטבעת, לשמור על עונג מרגש ומלא כיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג
שיראל12/11/2014היי אנו זוג נשואי בשנות השלושים רוצים לחוות חוויה מינית מסעירה עם בחורה נשית ומקסימה , אנו ללא ניסיון ודי חדשים בתחום , אם את נשית ומקסימה את מוזמנת למשלוח מייל ומשם ניתקדם ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
שיראל12/11/2014היי אנו זוג נשואי בשנות השלושים רוצים לחוות חוויה מינית מסעירה עם בחורה נשית ומקסימה , אנו ללא ניסיון ודי חדשים בתחום , אם את נשית ומקסימה את מוזמנת למשלוח מייל ומשם ניתקדם ביי גברים לא תודה יש לי בבית אחד כזה חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)