מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיניות בהריוןליהי08/04/2011
הי לימור
אני בחורה מאוד מינית מטבעה וכך גם בן זוגי. תמיד היה לנו סקס מדהים ואנחנו פתוחים מאוד להתנסויות - כל עוד זה כולל רק אותי ואותו אין לי גבולות בכלל. כעת אני בהריון שני ויש לי עוד טראומה מהראשון בו כל המיניות ירדה מאוד ובעלי נורא פחד עלי והתשוקה דיי נעלמה. זה לא היה נראה שזה חסר לו כל כך כי הוא דאג לעובר וגם היה במשבר בעבודה ולי זה היה חסר נורא, ממש סבלתי. אחרי הלידה זה חזר מהר, דווקא ביוזמתי כי היה חסר לי נורא. כעת אני מרגישה שמנה ומגעילה, מתביישת בגוף שלי נורא, מתביישת בבטן שלי, מרגישה לא מושכת ומגוחכת. יש לציין כי כשאני לא הרה אני מאוד חטובה ומושכת. אין לי בעיה ללכת עירומה ברחוב. היום אני מגעילה את עצמי. הדבר מדכא אותי נורא, אני לא מתחברת בגללו להריון, מרגישה מאוד חסרת בטחון. לצד זה אני כן חשה צורך במין ומשיכה כלפי בעלי.
איזה עצות היית יכולה לתת לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות בהריון - שינויים הורמונילים
לימור בנדל12/04/2011היי ליהי יקרה ,
כל כך כייף לקרוא שאת בחורה מאוד מינית ! בורכת ואשרייך !
שמחה גם לקרוא כי הסקס שלכם מדהים ואתם מאוד פתוחים לחוויות זוגיות ולהתנסויות חדשות בתוך הזוגיות שלכם .
בנוגע לנושא שהעלאת , יתכן ולא שוחחת על נושא זה עם סקסולוגית בכדי להבין שבזמן הריון ולאחריו יש דאלוג מאוד גדול עם מיניות האישה והגבר ועם התפקודי הכימי של ההורמונים השונים בגופך כאישה הרה וכאמא .
אתחיל עם זמן ההריון :
אישה - כדי להתחבר למיניות טובה , פתוחה , תשוקתית עליך להיות מחוברת מאוד לגוף שלך , לפרגן לעצמך , לאהוב את עצמך ולהיות בדיאלוג מעצים עם האני שלך. חלק מהנשים בזמן הריון כשהגוף מתחיל להשתנות , להיות מלא ולהכיל את העובר חוות נתק מהגוף שעד כה היה רק עבור עצמן . עודפי השומן גורמים לה להגעל מעצמה ( כמו שאת חווה עכשיו ) ולהתרחק מעצמה ומכאן את יכולה מיד לראות = ניתוק ממיניות .
גבר - מפתח פחדים על העובר ועל האישה שאין להם שום בסיס . הוא לא יכול לא לפגוע בך ובטח לא בעובר ולא משנה כמה " גדול " איבר המין שלו . קיום יחסי מין עם בת הזוג בזמן הריון מאוד רצוי , נפלא ומבורך . הכל מתחבר לטוב - החיבור הזוגי תומך בה בזמן לחצי ההריון , ההורמונים שמשתחררים בגופה עוזרים לה להיות מאושרת ומועילים לעובר ולהתפתחותו , הזרע שמשתחרר בנרתיק גורם לשחרור הורמונים נפלאים בגופך שעוזרים בכל רבדי החיים וגם בחוסן הבריאותי שלך.
אחרי לידה :
בתום ההריון רמת ההורמונים המיניים בגוף האישה יורדים לאפס כמעט . ההורמונים והכמיקלים ששייכים לזמן זה הם הורמונים של אמהות . כל הגוף מחובר להיותך אמא על כל מרכיבייך ולכן כדי לעורר שוב מיניות עליך להתפנות בתוך כל האימהות הזו ללהיות מאהבת שזו כמיה שונה לחלוטין . כאן צריך ליצור מרחב מאפשר לתשוקה בקשר הזוגי , לאהוב את עצמך חזרה , לקבל את עצמך ואת הגוף הנפלא שלך שכרגע עבר חוויה מדהימה של הריון ולידה . להוקיר את הגוף על זה שתמך בך לאורך כל החוויה , לאהוב אותו ככה כמות שהוא ויחד עם בן הזוג להחזיר את המגע , החיבוקים , הליטופים , הפירגונים , מילות החיבה וההתרגשויות המיניות יחזרו מעצמן .. מתוך אהבה עצמית הקילוגרמים המיותרים ירדו יותר מהר . שינאה עצמית לא שייכת בכלל לתמונה . בטח לא בזמן שבו את אמורה להשרות ביטחון ואהבה לתינוק שזה עתה ילדת והוא מרגיש את האנרגיות שלך שעוברות אליו כי הוא אחד איתך .
כשנה אחרי הלידה נשים מתעדות בצורה ברורה חיבור חדש לגוף שלהן ולמיניות . הן מחזירות לעצמן את עצמן ומאפשרות לתשוקה המינית שהיתה כבויה עד כה להתפרץ שוב ולחזור למה שהיא היתה פעם ! אני ממליצה לפנטז ולהשתמש בדימיון . שכבי כל ערב ושחזרי בראש תמונות אהבה וריגוש מיני גבוה שהיה לך בעבר.. הגוף כבר יעשה לבד את העבודה ויתחבר שוב למיניות ותשוקה .
אם את צריכה עזרה בדרך , אני כאן . שוחחי איתי לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)