אמינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמינות
    etia
    27/12/2007

האם גבר/אישה שהולכים למפגשים טנטריים לבד ללא ידיעה של בן זוג . האם זה בגידה או זה עוזר לחיי האישות? מה דעתך על סוגיה זאת והיא ממש קיימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמינות

הוספת תגובה

• יש לזה הרבה השלכות

גיא
    04/01/2008

למשל אני מודה שהייתי אצל כמה מנחות טנטריות כולל אצל לימור שכותבת כאן ועוזרת לנו בפתרונות לשאלות המענינות אותנו. ואני מודה ומתוודה שאישתי לא יודעת שהייתי למשל אצל לימור. רציתי ללמוד "כלים" להיות מאהב יותר טוב לאישתי ללמוד טכניקות טנטריות....ולא חשבתי שאני צריך ליידע את אישתי בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנות - זו הסוגיה

לימור בנדל
    04/01/2008

אכן קיימת סוגיית הכנות עם בן/בת הזוג.
    כנות הינה מידת הפתיחות והתקשורת שלי עם בן הזוג. אמינות זו תכונה אחרת שבאמצעותה אני יודעת שבן זוגי אמין בכל מה שהוא מספר לי , שאוכל לסמוך עליו במעשיו ודבריו.

על המודרכ/ת לשאול עצמו/ה מה המניע לחוסר הכנות עם בן / בת הזוג?
    כאשר גבר/אישה הולכים למפגשים טנטריים לבד ללא ידיעת בן/בת הזוג, תתכן בעיית תקשורת. ההתבוננות הינה מכיוון איזה מסע הוא/היא עושה. מה שם מקשה על אותו אדם לבוא ולספר לבת הזוג ממקום של פתיחות שיש לו בעיה במקום זה או אחר בחייו.ישנם מניעים שונים כגון ביישנות , חינוך מבית לתקשורת מוגבלת ולא פתוחה ועוד.. אך עם זאת לעיתים בני הזוג שלנו, לצערי, שופטים או מעבירים ביקורת על אופן ההתנהלות שלנו מולם ואז אותו אדם הבא למפגש טנטרי מוצא אוזן קשבת ממקום מאפשר יותר ומכיל מאשר ימצא בביתו שלו עם בת הזוג שלו.

במסע הטנטרי ילמד האדם תהליך מודעות אישית ומודעות לגבי הזוגיות שלו , מה חסר לו שם , האם הוא בוחר לברוח החוצה מאשר להתמודד .. לטעמי האישי , אם אדם התחיל תהליך לבד אמליץ לו בחום לצרף בדרך , מתי שיהיה לו נוח, את בן/בת הזוג שלו בכדי שיהיה שותף שווה למה שעובר עליו ויוכל לתרגל את התרגילים הנלמדים גם בבית. לאט, לאט עובר האדם תהליך אהבה וקבלה עצמית ובעת ההשלמה עם מעשיו יגיעו גם ההבנה , התקשורת והפתיחות עם בן / בת הזוג.

תהליך טנטרי יחידני יעזור לנו להבין את ההתנהלות שלנו עם עצמנו ומשם לתהליך עם בן / בת זוגנו ולכן תמיד יעזור לחיי היישות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו