לא אוהבת אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהבת אוראלי
    רננה
    26/04/2011

בזמן יחסי מין הפרטנר ירד לי וביקש שארד לו גם אך נגעלתי
    יש פעמים שאני יכולה להנות מזה, אבל בדרך כלל לא
    הוא אמר שזה משהו "מחייב" והכרחי בסקס, אני אמרתי שאני לא רוצה לעשות משהו שאני לא נהנית ממנו
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהבת אוראלי

הוספת תגובה

• גבולות אישיים

לימור בנדל
    27/04/2011

היי רננה ,

כשאנחנו מקיימים יחסי מין אנחנו עושים אהבה .
    חקר הגוף הינו אחת החוויות המדהימות ביותר - אנחנו גם לומדים על עצמנו מה נכון לנו ומה אנחנו אוהבים או לא אוהבים וגם נהנים ללמוד יחד עם בן הזוג שלנו מה הוא אוהב ומה לא אוהב ואיפה כן לגעת ואיפה לא ומה כן אוהב לעשות ומה לא .
    מה שחשוב זה להיות בתוך הגבולות האישיים שלנו - מה נכון לי וטוב לי לעשות לבן זוגי ומה נכון לי וטוב לי לקבל מבן זוגי . רצוי וכדי לשתף את בן הזוג ברגשות .

אני מזמינה אותך קודם לבדוק עם עצמך - " אך נגעלתי" מדוע את נגעלת ? מה שם מגעיל ? הפעולה עצמה ? עצם היותו איבר המין ? שיוצא משם שתן ? זה שיוצא משם זרע בזמן האוראלי ? הריח או הטעם מגעיל ?

" יש פעמים שאני יכולה להנות מזה" במקביל כשאת נהנת להעניק לו סקס אוראלי בדקי עם עצמך מה מהנה בזה ? מה טוב לך שם ? זה שהוא נהנה ? זה שאת מעניקה לו באהבה . מצאי עם עצמך את המקום המהנה בתוך הפעולה .

אז כשתדעי מתי זה נכון לך - הסבירי את זה לבן הזוג . ממקום של לחץ מעולם לא הצליח לצאת משהו טוב .. אם מכריחים מישהו לעשות משהו הוא לא באמת נמצא שם מכל הלב אלא בכדי לצאת ידי חובה וזה יקירה לא נקרא " לעשות אהבה " כי אהבה אין שם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו