חילופי זוגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילופי זוגות
    יהב
    29/12/2007

שלום רב.

רציתי להתייעץ איתך.

אשתי ואני לעיתים מחליפים זוגות במפגשים אינטימיים וחוויתיים. אנחנו מאוד אוהבים ומאוד טובים במיטה..אבל בא לנו לגוון למרות שאנו בתחילת שנות ה - 30 ונמשכים מאוד האחד לשנייה. ובכל זאת...

האם אנו חוטאים לעצמנו בזה שאנו משתתפים בחילופים או שה"איסור" הוא סוג של תולדה ותפיסה חברתית?

תודה ואשמח לקבל דעתך.

יהב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילופי זוגות

הוספת תגובה

• תמליצי איזה חידושים למשל אתם עושים?

:::::::::::::
    11/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין טוב ובריא מזה

יפעת
    02/01/2008

כל אחת תרמה רוצה פנטזיה אם שניים או שתי בנות והבעל אתם בריאים עושים מה שכמעט כולן רוצים נהנים גם יחד וגם לחוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חילופי זוגות

לימור בנדל
    03/01/2008

אציין ראשית כל כי בתשובתי אליך אני עונה מדעתי האישית בלבד.

אני מאמינה מלאה ב " כל אחד בעולמו יחיה ".
    אני בעד מימוש פנטזיות כאשר הן של שני הצדדים ואף צד לא נפגע. באם הפנטזיות שלכם כוללות מיניות עם בני זוג אחרים יש שיראו זאת חברתית כ"איסור" אבל גם סקס אנאלי הינו " משכב בהמה " יאמרו חז"לנו וזוגות מונוגמים ( בעלי בן זוג 1 לסקס ) רבים מקיים יחסים מין רקטליים. יש אנשים שיראו אתכם "סוטים" מבחינה חברתית למרות שהם עצמם " סוטים " בדרכם האחרת .

החטא תמיד תלוי בעונשו – משפט דיי ידוע.
    אני לא מתכוונת שאתם חוטאים כמובן , אלא עושים מעשה. בתקשורת זוגית בריאה יש לבוא ממקום של שיתוף, ז"א על החוויות המשותפות עליהם מחליטים בני זוג יש לטעמי להחליט ביחד. על ההחלטה הזוגית לבוא ממקום של מודעות אישית – עליכם לשאול אחד את השניה ולקבל מענה כנה זו מזה בנוגע ל "מה זה עושה לנו ריגשית לראות מול העיניים אחד את השניה באקטים מיניים עם פרטנרים זוגיים אחרים" . לעיתים לאחד מבני הזוג יש בעיה מאוד גדולה עם המעשה , אך הודות לתקשורת בסיסית לקויה תשאר המחשבה בתוכו ולא תבוא לידיי ביטוי, הוא לא יעז לספר אותה לבן / בת הזוג, בכדי לא " להפסיד" אותו/ה.

טנטרה רואה את החדירה כמעשה אינטימי בין ה"לינגם" ( איבר גברי ) וה"יוני" ( איבר נשי ) - אני נכנס אלייך , אני יודע אותך. יודע = ממקום של מודעות, של ביחד. חיבור בין (+) ל (-) - החלפת אנרגיות והעצמת הביחד. האם זה המקום בחילופי זוגות?

אהבה. לכל אחד מאיתנו יש הגדרה שונה לגבי אהבת בן/ בת זוג .יש אנשים שיאמרו " אנחנו מאוד אוהבים .." ויראו את ביטוי מעשה האהבה רק עם בן/ בת הזוג שלהם. יחדשו , יגוונו, ירעננו ובעיקר ישתפו ויגשימו פנטזיות רק בתוך הזוגיות עצמה ללא רצון לצאת החוצה. מה זה אומר כשאתה מעיד עליכם שאתם אוהבים ? מהי אהבה זוגית בשבילכם ? האם משכב עם בני זוג אחרים מחזק את האהבה ביינכם? מה יקרה אם אותו זיק של חדש יעורר בבן או בת הזוג רגשות כלפי אדם אחר שעימו קיים יחסי מין מבחוץ האם הזוגיות האוהבת שלכם תתגבר על המכשול ?

לכל מעשה והתנהלות יש " מחיר ". שימו לב כי הזוגיות שלכם לא משלמת את המחיר. מערכת יחסים לא מבוססת על מיניות בלבד. האם בריחה למיניות מגוונת לא מכסה על חוסר מאוד ברור או חסך בתחום אחר בזוגיות שלכם כמו תקשורת , יחסי אנוש, חום ומגע, אינטימיות ועוד... האם שוחחתם בצורה גלויה , סיפרתם זה לזו מה עושה לכם טוב, איזה סוג מגע אתם אוהבים , איזה אזורים בגוף נעימים לכם יותר למגע ואיזה פחות , האם אתם מביאים לסיפוק מיני את הצד השני.
    אם עשיתם בדק בית ואתם נהנים מינית אחד עם השניה, הזוגיות טובה ביתר תחומיה והבחירה להיות עם אחרים נובעת ממקום טהור ומודע של צורך בגוון , תהנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת זוגות

רוני
    12/01/2008

החלפת זוגות בחיי הנשואים מעשה לא בריא .כל חיי הזוגיות משתבשים וגורמים למחלוקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו