שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    אודליה
    01/01/2008

ברכות על האתר בתקוה שיש בו משום עזרה לפונים
    אשמח לדעת האם קיימת תרופה ,טיפול תרופתי יעיל שעשוי לגרום לבן זוגי להשהיית האקט המיני .
    בן זוגי "גומר" תוך דקה מהרגע שהוא חודר אלי .
    אשמח לקבל מענה רציני .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שחקי לא והפסיקי שוב והפסיקי ושוב

יפעת
    02/01/2008

מציצות ליקוקים משחקים לפני ואחרי מנתה ומצצצי לא הולך ויאגרה לא בושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת יקרה

לימור בנדל
    03/01/2008

משחק מקדים מעניין וממושך ככל שיהיה לא ישפיע על השהיית השפיכה הגברית בעת חדירה.
    אני בעד מענה של אנשים אחרים , כי אני תלמידה כל הזמן ומכל מלמדיי השכלתי אבל בבקשה, באם את מעוניינת לעזור בתשובותיך, נסי לענות לשאלה עצמה ולא מסביב לה.

אציין רק - אני לא ממליצה על ויאגרה.
    ויאגרה הינה טיפול תרופתי לגבר המתקשה להגיע לזיקפה בשל הגיעו לגיל מסויים או בעיות פיזיולוגיות. זו לא תשובה לשפיכה מוקדמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השהיית שפיכה גברית

לימור בנדל
    03/01/2008

ראשית אציין, באם לא מדובר בבעיה פיזיולוגית ( גופנית ) אין צורך בטיפול תרופתי - ניתן להיבדק אצל אורולוג.

אענה משני פנים : מיניות ומיניות טנטרית.
    טנטרה עוזרת לנו להגיעה לחוויה מינית ממקום של מודעות ולכן אני ממליצה על טכניקות טנטריות ראשית כל. ישנה טכניקה טנטרית מצוינת המאפשרת לגבר ללמוד לשלוט בשפיכה שלו. את הטכניקה ניתן ללמוד ולחוות ביחד עם דקה / דקיני – מורה למיניות טנטרית. לא ניתן כל כך להסביר במילים , אך אשתדל כמה שיותר. הטכניקה כוללת נשימה מודעת – ז"א להיות בתוך החוויה עם בת הזוג אבל ממקום מודע. ניתן ללמוד כיצד להגיע למודעות רגע לפני השפיכה ואז להשהות אותה באמצעות תרגול נשימתי מודע. ( כן אני יודעת שאני לא ממש מובנת, אבל כמו שציינתי זו חוויה וקשה להעלות אותה במילים ).

כמו כן ניתן לעבור תהליך מודעות אישית בטנטרה , המאפשר לנו להבין ממה נובעת השפיכה המוקדמת. ברגע שנאתר את המקום – נהיה מודעים אליו וכשהוא יופיע נוכל לחוות אותו בכאן ועכשיו , ברגע ולהיות יחד ממקום מודע ומעצים וע"י כך להשהות את השפיכה.

בנוסף גבר יכול לעבוד על שרירי הסקס שלו. מהם שרירי הסקס של הגבר?
    כאשר גבר מטיל את מימיו הוא יכול להפסיק את השתן ולשחרר, להפסיק ולשחרר וחוזר חלילה. גבר יכול לבחור שתן מסוים ( פעם 1 ביום מספיקה ע"מ לא ליצור בעיות אורולוגיות חלילה ! ) בזמן קבוע של היום ולתרגל עצירה ושחרור של השתן. אלה הם שרירי הסקס שלו. אחרי שהתאמן על רטוב במשך שבוע – עד שבועיים (מקסימום !) ניתן לעבוד כך מידיי יום כ20 פעם גם על יבש ע"י כיווץ השרירים גם ברקטום וגם באיבר המין. כך הגבר יוכל לשלוט בשפיכה שלו בעת חדירה. לכשיגיע קרוב לשפיכה יוכל לכווץ את שרירי הסקס, תהליך שיגרום להשהיית השפיכה ומקום של מודעות.

תשובה מפן אחר של מיניות הינה "טבעת השהייה" – זו טבעת אותה ניתן לקנות בחנויות לצעצועי סקס. את הטבעת מלבישים על הגבר עד סוף איבר המין שלו. לחץ שנגרם ע"י הטבעת בבסיס איבר המין יגרום מלכותית להשהייה של השפיכה. כמו כן, ניתן לבקש מהגבר לאונן ולהגיע לכדי שפיכה בפעם הראשונה לבד, לפני המפגש המיני ביינכם. שכן, ידוע כי בפעמים הבאות יוכל " להחזיק מעמד" יותר זמן. כמובן שאני ממליצה על טיבעיות ומיניות מודעת, אך לא אחסוך מידע מכם...

אציין כי גבר שנמצא בתחילת קשר במע' יחסים חדשה מתרגש הרבה יותר ולכן השפיכה בעת חדירה תהיה מהירה יותר בשל מצבו הנפשי. יש גברים שיהיו להם בעיות זיקפה, שבכלל לא קיימות, בגלל התרגשות מפעמים ראשונות עם בת זוג חדשה. עם הזמן והכרת הגוף הכל מסתדר.. כאן נדרשת סבלנות מבת הזוג ויש גם המגזימות יותר ואומרות לו בקול רם ממקום של שיפוטיות/ביקורת " אוף אתה גומר ממש מהר! לא הצלחתי לגמור בכלל.. " משפטים כאלו ואחרים בכלל יביאו אסון על המיניות שלכם והבעיה תמשיך להיות ותיווצרנה גם בעיות חדשות. אישה חכמה , אוהבת וסובלנית יכולה לעזור לבן זוגה. שימי עצמך במקום מבין, מכיל , מודע ומקבל. מקום זה מאפשר לגבר להרגע ולא להתרגש כמו בפעמים הראשונות או לחוות פחד מהעברת ביקורת עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו