לא מתואמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתואמים
    ליאורה
    27/06/2011

אני ובן זוגי חשים בזמן האחרון אי תיאום
    כשאני רוצה (וגם הוא) לא עומד לו
    וכשהוא בשיאו אני לא בעניין

יכול להיות שזה קשור לזה שאני לא אוהבת את זה בבקרים...

הבנתי שבטנטרה צריך לחשוב על האחר, אבל אני לא מבינה איך אפשר לעשות את זה כשאין מספיק חשק... ומה כן אפשר לעשות כדי שנצליח לאחד את הרצונות שלנו?

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתואמים

הוספת תגובה

• בואו ניצור יחד תאום

לימור בנדל
    03/07/2011

ליאורה אהובה ,
    טנטרה מלמדת איך לאהוב את עצמך ולקבל את עצמך ככה כמות שאתה ומשם לצאת החוצה לקבלה ואהבה של הזולת כמות שהוא .

האם אי פעם בדקת עם עצמך מה עושה לך את זה - מה מחרמן אותך ? בטנטרה ישנם תרגילים מדהימים שמאפשרים לנו להכיר את הגוף שלנו : איפה נעים לנו לקבל מגע , איזה מגע מטריף אותנו ואיזה מגע מכבה אותנו , איזה סוג של מגע נעים לי לקבל עיסוי חזק או ליטוף ואולי רפרוף עם הלשון בלבד .. ממש לחקור איזה נק' גוף מעוררות את גופי. האם בדקת עם עצמך מה עושה לך את זה ומעורר לך חשק : לאונן , לראות את בן זוגך מאונן , לראות סרטים כחולים מסוג מסויים , לראות ספר עם תמונות ארוטיות לבד או ביחד, לחישות סקסיות באוזן או דיבור מלוכלך ועוד.....

האם בן זוגך בדק עם עצמו את אותם החשקים ? מה מחרמן אותו ?

מתוך ידע אישי על עצמי ועל בן הזוג אנחנו יכולים לצאת יחד יד ביד למסע תאום בין החשקים שלנו . הרי שניכם יודעים שטוב לכם כשאתם במיניות יחד . אז אם יבוא לו ואת לא בעיניין תוכלי להכנס לעיניינים אם הוא ידע ותספרי לו מה כן עושה לך את זה ותוכלי לזרום איתו .. ואם את בעיניין את תוכלי לקבל ממנו מידע מקדים על מה עושה לו את זה וכך תוכלי לחרמן אותו בכדי שיעמוד לו .

לבחור שלך "חרדת ביצוע " אם לא עומד לו יתכן והוא בלחץ ממך כי יש לך ציפיות ש"יעמוד" לו דום מיד כשאת רוצה . את לא מאפשרת לו אולי דיאלוג עם המיניות שלו במצב שבו את חרמנית ורוצה " עכשיו " . את, אולי, מהווה עבורו "האישה המסרסת " ולכן הוא נלחץ ולא מתפקד . אני ממליצה על שינוי דפוסי התנהגות כמו שכתבתי למעלה .

מוזמנים למפגש זוגי אם אתם זקוקים להדרכה מבחוץ
    באהבה , לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי יותר סקס מקדים

mosha
    03/08/2011

הרבה משחקי תשוקה לפני חדירה או שכיבה במיטה.... דעתי בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זה "יותר" סקס מקדים

לימור בנדל
    04/08/2011

ציצו , תודה על התגובה .
    כמה זה יותר ?? האם אפשר לשחק שעות משחק מקדים בלי שתהיה עוררות מינית וזה משהו שיביא להעצמה מינית ? טבע האדם להרגיש תיסכול לאחר שהשקיע רבות בבן הזוג והוא לא מתעורר מכך . מיד צפות שאלות טיבעיות : אני לא בסדר או הוא לא בסדר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה

mosha
    08/08/2011

להיסתובב מולו עם תחתונים בלבד או עם בושם שמריח טוב .לקפוץ עליו זה יגרה אותו ....מה הוא כזה פריזידר עד כדאי כך......
    אפשרות פחות מומלצת להישתמש עם אביזרי מין .כמו ויברטור ולעשות את זה לצידו .אולי יבין....מקוה שעזרתי ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו