מידע רפואי
פורומים
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- שיקום לב
- חרדה חברתית
- דיכאון אחרי לידה
- איפור וטיפוח
- הפרעות קשב וריכוז
- שרירנים ברחם - מיומה
- פרחי באך
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- אורתופדיה - כירורגית כף יד
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אנדוקרינולוגיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
אבישי ברטל
שיקום אורתופדי, שיקום פציעות ספורט, שיקום בעיות פה ולסת שיקום וסטיבולרי שיקום גריאטרי. בעל הכשרות של טיפול בכאב כרוני, דיקור מערבי וטיפול בסימפטומים של ראש-צוואר-פנים. פיזיותרפיסט מוסמך מטעם משנת 2010, ניסיון עבודה עשיר בשיקום מניתוחים, טיפול בכאב, ושיקום נוירולוגי. יועץ לפעילות גופנית ומדריך קבוצות התעמלות בריאותית לאוכלוסיות מגוונות. ניסיון בקליניקה פרטית המתמחה בטיפול בכאב וספורט.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
מנהל הפורום

ד"ר מרגלית לורבר
- אחות שמבצעת בדיקת דםחלי14/01/2019
היי ד"ר עשיתי בדיקות דם שגרתיות דרך קופת חולים וכשנכנסתי לאחות תחילה הכל היה בסדר הייתה עם כפפות ראיתי במו עיניי שלקחה הכל חד פעמי ואז מכיוון שהיא לא מצאה לי וריד היא פשוט הורידה כפפה אחת ונגעה בי ביד עם ידה וציפורניה בכדי למצוא לי וריד.השאלה היא אם יש סכנת הדבקה באיידס ככהלא בטוחה שידה נגעה איפה שהמחט לקחה דם.זאת אומרת לא בטוחה אם היה מגע עם ידה בדם שלי בפתח האם אני אמורה לחשוש? היא גם אחות בקופת חולים אז אמורה להיות בריאה מאיידס לא?? תפקידה מחייב.אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחות שמבצעת בדיקה
חלי27/01/2019אפשר תשובה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סכנה ואי אפשר להידבק מאחות שלוקחת דם
ד''ר מרגלית לורבר28/01/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד