מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים והדבקה מנערת ליוויT.אנונימי05/07/2023
לפני כשבועיים הייתי אצל נערת ליווי
היה מין אוראלי ללא קונדום
והייתה חדירה עם קונדום
בסיום האקט ניקיתי את האזור עם מגבונים
שבוע בדיוק לאחר מכן הופיע לי פריחה בחזה בבטן ובגב
ומאז נכנסתי לחרדה
אני חושב שהלשון שלי לבנה אין לי תאבון והיו לי צמרמורת ללא חום
האם יש סיכוי שבמהלך המיו האוראלי או בניקיון האזור עם המגבונים היה אפשרות שאדבק בנגיף?
גם עשיתי בדיקת hiv 12 יום לאחר החשיפה והיא יצא שלילית אבל הבנתי שחייב לפחות 21 יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופא אבל קראתי על דרכי ההדבקה. הסיכון לפי מה שתארת מאד נמוך.
דני06/07/2023אני לא רופא אבל קראתי על דרכי ההדבקה. הסיכון לפי מה שתארת מאד נמוך. פשוט תרגע ובשביל להיות שקט ביום ה 30 מהמקרה תבדק שנית. בלי קשר אם פריחה בחזה בבטן ובגב לא עובר תלך לרופא עור. כל עוד אתה בחרדה יתכן שחלק מהסימפטומים שלך, כמו צמרמורת הם תוצאה של החרדה ולא ענין פיזי.
***אני לא רופא אבל קראתי על דרכי ההדבקה. תתיעץ עם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)