עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    טלי
    04/07/2011

יש לי ילד בן 3. באפריל הוא החל לעשות את צרכיו בשירותים. עד כה כמעט ולא היו פספוסים. לאחרונה (שבועיים אחרונים)הוא כל הזמן מפספס פיפי ולא מעט, הרבה. הוא בכלל לא שם לב שפספס עד שאני לא שמה לב, זה לא מפריע לו. אני לא יודעת כיצד לנהוג ואיך להגיב. בבקשה עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

06/07/2011

טלי שלום,
    הגמילה היא תהליך מורכב, ואינה מתקדמת תמיד ,בקו ישר". הרבה פעמים התהליך הוא "צעד קדימה וצעד אחורה". בקיץ שותים הרבה, וייתכן שהשלפוחית , וכל המערכת, עדיין לא בשלה לשליטה. סבלנות. אל תילחצו, ואל תלחיצו את הילד. ייתכן שאפילו עדיף להחזיר לו את הטיטול, כדי שלא יהיו לו ולכם רגעי מבוכה.
    כל טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

טלי
    06/07/2011

אני לא חושבת שזה העניין כיוון שבגן הוא לא מפספס המטפלות התפלאו כשסיפרתי להן מה קורה בבית. זה נראה לי קצת כמו דווקא מאחר וגם אם אני שולחת אותו לשירותים הוא הולך ועושה ליד השירותים. אני כבר לא יודעת איך להגיב לכעוס , להתעלם? מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

09/07/2011

טלי שלום,
    אינני רואה סיבה למה ילד יעשה דווקא בדרך כלל. יש לפעמים צורך במשיכת תשומת לב, מול מתח עם אחים/אחיות גדולים או קטנים יותר, אבל אינך מדברת על כך.
    הגישה שלי היא לא לכעוס, במיוחד בגיל כזה, בשלב זה של התהליך.
    אני מציעה לבקש מהילד לעזור לך לנקות ולסדר, ולהמשיך הלאה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו