מידע רפואי
פורומים
- שבץ מוחי - טיפול לא תרופתי
- רפואת ספורט
- רצפת האגן, בריחת שתן, דליפת שתן, צניחת רחם
- רפואת מטיילים
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- דיקור סיני
- פסיכולוגיה ילדים
- תזונה טבעית
- חרדה חברתית
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- הידרותרפיה
- אורתופדיה
- אנמיה
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אורולוגיה, אימפוטנציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- התלבטות על מעבר ממשפחתון לגןקלריס08/08/2017
אני כבר כמה ימים מדירה שינה מעיני...
אשמח לעצה.
אני מתלבטת אם להעביר את בני ממשפחתון לגן ( פרטי) .
ככה, ינאי בתחילת השנה יהיה בן 10 חודשים, הוא ותינוק נוסף יהיו הגדולים מבין 6 תינוקות במשפחתון .
שאר התינוקות במשפחתון יהיו בטווח גילאים של 3-6 חודשים. לאחרונה התחילו תהיות האם יהיה נכון להעביר את ינאי בתחילת השנה לגן ששם הוא יהיה עד גיל 3.
אני רוצה להעביר אותו כי הוא יסיים את המשפחתון בגיל שנה ו9 חודשים, וזה אומר שהוא יעבור למעון חדש בגיל שנתיים רק לשנה אחת. ובנוסף, ככול שיצמח ויתפתח האינטרקציה החברתית תיהיה מוגבלת כי לא יהיו תינוקות בטווח גילאים שלו
( השאלה אם עד גיל שנתיים זה בכלל רלוונטי עבורם... ) .
אני לא רוצה להעביר אותו כי הכול שם חם ואוהב והוא מקבל יחס אישי מהמטפלת, והבנתי שזה ממש מוקדם להעביר תינוק מתחת לגיל שנה כשהוא עדיין לא אוכל בעצמו וזקוק לדמות אחת חזקה שעונה על כל הצרכים שלו.
אני שוברת את הראש כל השבוע, אשמח לעצת חינם .
תודה
קלריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעברים
ד"ר הלית דורי10/08/2017קלריס שלום, כמה שאלות שהייתי בודקת מולך, ראשית מה יחס מטפל ילד בגן לעומת המשפחתון. יחס של מטפל לחמישה ילדים זה המקסימום לדעתי עבור ילד בגיל כזה. וצריך לוודא בגן שהיחס נשמר לאורך כל השנה והגננת לא משחררת מטפלת אחת באמצע היום לאחר שכל הילדים מסתגלים לגן. קחי בחשבון שהמשמעות של מה שאת אומרת זה שהוא יהיה שנה במשפחתון ושנתיים בגן לעומת שנתיים במשפחתון ושנה בגן. ולכן זה לא ממש עקרוני.
מה שעוד את צריכה לשאול את עצמך האם הוא מספיק מפותח חברתית בשביל להתמודד עם ילדים שהם בסביבות שנתיים, ובעיקר האם הגננת יכולה להתמודד עם הפערים הללו.
אין תשובת בית ספר לשאלות הללו וזה הרבה תחושות בטן. את מכירה את הילד שלך ואת הגנים והגננות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?