גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
    אמוש
    25/07/2018

שלום
    בתי בת שנתיים ושלושה חודשים..לפני שלושה חודשים התחלתי תהליך של גמילה לאחר שהילדה הראתה נכונות להיגמל התחלתי בשלושה ימים והפסקתי עקב מצב דחוף שאלץ אותנו לעזוב את הבית (ריסוס דחוף לבית).
    לפני 3 ימים התחלתי שוב את תהליך הגמילה.
    ביום הראשון היו טפטופים על התחתונים וגם פעם עשתה פיפי על הרצפה, הסברתי שפפי עושים בשירותים ושמתי אותה בשירותים כמה דקות.
    ביום השני היו גם מעט טפטופים יותר התאפקות ופעם עשתה קקי בתחתונים הילדה מתאפקת להרבה זמן בלי לעשות פפי.
    ביום השלישי הילדה מתאפקת בערך 4 שעות.. הבעיה שהיא מבקשת ללכת לשירותים היא יושבת ולא עושה כלום!
    הילדה רוצה להיות עם תחתונים כל הזמן אפילו בשינת הצהריים היא מסרבת לשים תחתון גמילה עד שאני שמה תחתון גמילה ומעליו תחתון רגיל..
    לפני שהתחלתי את תהליך הגמילה הילדה היתה אומרת לי מיד כשהיא עושה קקי ומבקשת שאחליף לה היא גם היתה מבקשת ללכת לשירותים מידי פעם..הילדה מתאפקת אבל הבעיה שהיא מבקשת שירותים ואומרת לי עשיתי פפי והיא בעצת לא עושה כלום ..אחותה הגדולה הראתה לה איך בדיוק עושים פפי בשירותים בתקווה שזה יעזור אבל עדיין לא עזר..
    נא עזרתך איפה פספסתי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• גמילה

חגית פילובסקי
    25/07/2018

הי אמוש,
    גמילה היא תהליך שאצל רב הילדים לוקח זמן, זה לא משהו שמצליח מהשנייה הראשונה שמורידים את התחתונים.
    אני חושבת שכדאי ומומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע שהמומחיות שלהם זה גמילה מחיתולים (לרב אנשי מקצוע מתחום הדרכת הורים).
    יתכן ויש צורך בכלים מסויימים ו/או מילים חשובות שיכולות להאמר, דבר שעשוי לעזור ולחזק את ביתך לצלוח את הגמילה.
    מאחלת לכם הרבה הצלחה עם תהליך הגמילה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו