מידע רפואי
פורומים
- התפתחות תינוקות
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד
- גניקולוגיה נערות
- המופיליה
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- אחרי לידה
- רפואת שיניים
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- אורתופדיה
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.
- גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפיאמוש25/07/2018
שלום
בתי בת שנתיים ושלושה חודשים..לפני שלושה חודשים התחלתי תהליך של גמילה לאחר שהילדה הראתה נכונות להיגמל התחלתי בשלושה ימים והפסקתי עקב מצב דחוף שאלץ אותנו לעזוב את הבית (ריסוס דחוף לבית).
לפני 3 ימים התחלתי שוב את תהליך הגמילה.
ביום הראשון היו טפטופים על התחתונים וגם פעם עשתה פיפי על הרצפה, הסברתי שפפי עושים בשירותים ושמתי אותה בשירותים כמה דקות.
ביום השני היו גם מעט טפטופים יותר התאפקות ופעם עשתה קקי בתחתונים הילדה מתאפקת להרבה זמן בלי לעשות פפי.
ביום השלישי הילדה מתאפקת בערך 4 שעות.. הבעיה שהיא מבקשת ללכת לשירותים היא יושבת ולא עושה כלום!
הילדה רוצה להיות עם תחתונים כל הזמן אפילו בשינת הצהריים היא מסרבת לשים תחתון גמילה עד שאני שמה תחתון גמילה ומעליו תחתון רגיל..
לפני שהתחלתי את תהליך הגמילה הילדה היתה אומרת לי מיד כשהיא עושה קקי ומבקשת שאחליף לה היא גם היתה מבקשת ללכת לשירותים מידי פעם..הילדה מתאפקת אבל הבעיה שהיא מבקשת שירותים ואומרת לי עשיתי פפי והיא בעצת לא עושה כלום ..אחותה הגדולה הראתה לה איך בדיוק עושים פפי בשירותים בתקווה שזה יעזור אבל עדיין לא עזר..
נא עזרתך איפה פספסתי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה
חגית פילובסקי25/07/2018הי אמוש,
גמילה היא תהליך שאצל רב הילדים לוקח זמן, זה לא משהו שמצליח מהשנייה הראשונה שמורידים את התחתונים.
אני חושבת שכדאי ומומלץ להתייעץ עם אנשי מקצוע שהמומחיות שלהם זה גמילה מחיתולים (לרב אנשי מקצוע מתחום הדרכת הורים).
יתכן ויש צורך בכלים מסויימים ו/או מילים חשובות שיכולות להאמר, דבר שעשוי לעזור ולחזק את ביתך לצלוח את הגמילה.
מאחלת לכם הרבה הצלחה עם תהליך הגמילה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?