מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותשרה14/07/2011
שלום,
בתי בת השנתיים וחצי (נכון לעכשיו בת יחידה) מבקשת לאחרונה כל דבר בצעקות:
"אמא! תני לי"
"נו כבר"
"א-מ-א! א-מ-א!"
והכל בצעקות של עצבנו וחוסר סבלנות. ממש כמו מתבגרת בגיל העשרה
וזה חדש לי ומרתיע אותי
כמו כן היא לא מקשיבה לי או לבעלי. אתמול לדוג' היא שפכה פטל על הספה גם אחרי שביקשתי ממנה לא לשפוך.
את הגבינה הצהובה שהיא קבלה לאכול היא פוררה על הספה
בגן משחקים אם ילד אחר תפס את הנדנדה היא בוכה שהיא רוצה
והכל בדרמות..
היא שובבה מאוד וקפיצית (אבא שלה היה היפראקטיבי בילדותו)
חכמה ומתוקה בלי עין הרע
יש לי תחושה שאולי אני לא מחנכת אותה טוב?
אשמח לחוות דעתכן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות - תגובה
17/07/2011שלום,
גיל שנתיים וחצי הוא גיל המאבק לעצמאות, יש המכנים אותו "גיל המרד הראשון", וזה אכן גיל של מלחמה על "מי יגיד מה לעשות".
לפי דברייך, ניתן גם להבין, שמדובר בילדה פעלתנית, אולי קצת אימפולסיבית במזג שלה, בת לאב פעלתן, שנדחפת לפעול בדרך כוחנית ו"דרמטית".
זו ילדה שללא ספק צריכה גבולות ברורים, זקוקה לשמוע "לא" ו"אסור" בקול ברור ותקיף.
אין ספק שזו תקופה לא קלה, ומצריכה עמידה על המשמר מול הילדה, עקביות בהטלת האיסורים, אבל אחרת יהיה קשה יותר בהמשך.
מאחלת לכם הרבה כוח. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)