גמילה מטיטולים בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים בלילה
    כרמית
    17/07/2011

שלום רב,
    הייתי רוצה להתייעץ איתך לגבי בתי היחידה בת השנתיים ושמונה חודשים . בגיל שנה ועשרה חודשים היא התחילה על פי בקשתה בלבד תהליך גמילה מטיטולים ובאמת זרמנו איתה. אחרי כחודשיים היא שלטה כמעט ב 100% על הסוגרים והיום היא גמולה לחלוטין במהלך היום. העניין הוא שבלילה היא עדיין מרטיבה ולכן היא ישנה עם פולאפס. היו מס' לילות שהיא ביקשה לישון עם תחתונים רגילים וזרמנו איתה ושמנו לה אולם היא בכל זאת הרטיבה ולכן החזרנו אותה לפולאפס. הייתי מאוד רוצה לעזור לה להיגמל בלילה אבל אני באמת לא יודעת מה הדרך הנכונה לעשות זאת ואשמח לקבל המלצה.
    כל היום היא שולטת ואומרת כשיש לה פיפי/קקי ואף הולכת לשירותים בעצמה ובשינת הצהריים לא בורח לה פיפי (ישנה עם תחתונים רגילים) ובלילה היא ישנה עם פולאפס וחושבת שהיא מסוגלת למרות שבבוקר הפולאפס עם פיפי.
    האם להוריד לה את הפולאפס בלילה ולאפשר לה לישון עם תחתונים רגילים למרות שבורח לה ? האם באמת צריך להעיר אותה במהלך הלילה ? אם כן כמה פעמים ?
    אשמח להכוונה.
    ודרך אגב - היא ילדה מאוד עצמאית ועם ביטחון עצמי וכל הזמן אני דואגת לחזק אותה ולאפשר לה לעשות דברים בעצמה....

תודה רבה
    כרמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים בלילה

הוספת תגובה

• גמילה מטיטולים בלילה - תגובה

20/07/2011

כרמית שלום,
    לדעתי, וזו לא בהכרח דעת כולם, אפשר להחזיר את הילדה לפולאפס, ולחסוך לכם ולה אי נוחות ומבוכה. ככל הנראה, עדיין אינה בשלה לגמילה בלילה, וזה סביר לפי גילה, ואין צורך ללחוץ עליה. זה יגיע.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו