ילדה בת 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4
    שירה
    31/07/2011

שלום ביתי בת 4 התפתחות נורמלית הכל עשתה לפי הספר לי ולבעלי יש תחושה שהיא רוצה תשומי היא כל פעם תשתמש במשהו אחר על מנת לקבל זאת לאחרונה מטריד אותי שהיא המון מדברת לעצמה זה יכול גם לקרות בגן .הגננת אמרה לי שהיא לא ילדה בישנית בגן ויש לה דרך משלה כלומר ילדה מובילה ולא נגררת אך אם הקבוצה לא מסכימה איתה אין לה בעיה לשחק עם עצמה ולדבר המון עם עצמה הגננת אומרת שכל דבר אצלה זה במידה מבחינה חברתית אך שמתי לב לפעמים שהיא יכולה לספר משהו ולהוסיף מהדמיון בגוזמנות האם זה נורמל ? חוץ מזה ילדה חכמה ומקסימה שמחבקת המון ונותנת אהבה מעצמה אך האם זה נורמלי לדבר עם עצמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4

הוספת תגובה

• ילדה בת 4 - תגובה

02/08/2011

שירה שלום,
    זה בהחלט בסדר, ותואם לגיל. הדיבור העצמי הוא דרך לשכנע את עצמנו, ולבטא דברים שאולי לא אומרים לאחרים. בהמשך תלמד, שזו לא דרך מקובלת חברתית, ותפסיק. כרגע, זו כנראה דרך שמאפשרת לה להתמודד טוב יותר, ואין סיבה לבקר אותה. גם ההגזמה שאת מציינת, או אפילו שקרים, היא אופיינית לגיל זה, ועוזרת לילד לחזק את עצמו, כלפי עצמו וכלפי האחרים.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו