תפיסת המרחב ותמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפיסת המרחב ותמונה
    קובי
    08/08/2011

שלום

אני מעוניין לדעת באיזה גילאים מתחילים ילדים לזהות עצמים המוקרנים באמצעות מסך מחשב, ומהי יכולת ההבנה של מה שהם רואים.

תודה
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפיסת המרחב ותמונה

הוספת תגובה

• תפיסת המרחב ותמונה - תגובה

09/08/2011

קובי שלום,
    ילדים יכולים לזהות עצמים מוכרים להם בתמונה בגיל צעיר מאד : אולי 6 ח', אולי אף פחות (אלא שאינם יודעים לבטא עבורנו את הזיהוי).
    עדיין, השאלה של יכולת ההבנה היא מורכבת, ואין לנו אפשרות לחקור אותה, כל עוד הילד אינו מדבר. שלב הזיהוי של חפץ הוא רק שלב ראשוני. בתמונה מורכבת יותר, יש רכיב של תוכן וכד', שאולי ניתן להבנה ע"י הילד רק בגיל מבוגר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קובי
    13/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

קובי
    13/08/2011

שלום ד"ר בן-נון

שמי קובי כפיר-אל, ואני סטודנט לתואר שני בטכניון. פרויקט הסיום במסגרת התואר קשור אינטראקציה בין מבוגרים וילדים בגיל הרך. יש לי מספר רב של שאלות לשאול אותך, ומסופקני אם הפורום הוא המקום הטוב לכך.

אשמח אם תוכלי להעביר אלי למייל הפרטי שלי [email protected] את המייל שלך כדי שאוכל לשאול אותך שאלות נוספות.

תודה רבה
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות - תגובה

14/08/2011

קובי שלום,
    אתה יכול לפנות אלי למייל
    [email protected]
    אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו