בת 6.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 6.5
    אלינה
    23/08/2011

שלום רב,
    אבקש עצה בעניין ביתי בת 6.5, בזמן אחרון שמתי לב כי ביתי מכווצת טוסיק בשכיבה על הבטן, לפי דעתי היא מאוננת. שאלתי אותה למה היא מכווצת היא חייכה אלי. לסבתא שלה היא אמרה"כמה דקות אני אסיים". איך אני אמורה להגיב לעניין?
    שאלה נוספת, היא עושה פיפי במיטה ובתקופה אחרונה של כחצי שנה זה קורה בתדירות גבוהה מאוד. חייבת לציין כי גם לי היתה אותה בעיה בילדותי ונמשכה עד גיל מאוחר. האם ניתן לטפל בעניין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 6.5

הוספת תגובה

• בת 6.5 - תגובה

24/08/2011

אלינה שלום,
    בעניין האוננות - אין צורך להגיב. גישתי היא שזה לא מעשה "אסור", או לא תקין. הילד בהחלט נהנה מכך, אך אין סיבה למנוע אותו. וזו תקופה שחולפת.
    לגבי ההרטבה בלילה - כפי שאת מציינת גם את נגמלת בגיל מאוחר, ובאמת, ידוע לנו שזה איחור שעובר בתורשה. לכן, צפוי וסביר כי גם בתך תיגמל מאוחר.
    עם זאת, בגילה, ניתן בהחלט לטפל בכך, אם יש לילדה מוטיבציה.
    ישנם מטפלים ידועים המטפלים בבעייה. מדובר בטיפול קצר ולא יקר. יש גם מקומות בשרותי בריאות כללית, ואולי גם בקופות אחרות, שיש בהם מרפאות ייעודיות לטיפול בהרטבה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו