תינוק בן חמישה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חמישה חודשים
    שגית
    05/09/2011

לד"ר יוכי שלום רב :
    יש לי תינוק בן חמישה חודשים שהוא נוגע ברגליים ומנסה להכניסם לפה אך לא מצליח ,האם זה לא תקין ? האם יש מקום לדאגה כי עדיין לא ביצע את השלב הזה ?
    דבר נוסף -הילד שלי הורגל לצערי על ידי להרדם רק כאשר הוא אוכל מבקבוק קשה לו להרדם אחרת ,גם אם הוא ממש עייף ,מה אני יכולה לעשות ע"מ לשנות את ההרגל הזה ?
    תודה מראש
    שגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חמישה חודשים

הוספת תגובה

• תינוק בן חמישה חודשים - תגובה

06/09/2011

שגית שלום,
    זה בסדר, גם אם הילד לא מצליח להכניס את כף הרגל לפה.
    לגבי ההרדמות עם בקבוק - בהחלט אפשר למחוק את ההרגל הזה, אם תתני לילד את הבקבוק כאשר הוא ער. אם את מרגישה שהילד עייף, ועומד להרדם, או זו השעה שלו לישון, אל תתני לו את הבקבוק, אלא עזרי לו להרדם בדרך אחרת : הכניסי אותו לחדר שקט וחשוך קצת, ע"י נדנוד קל, נסי לשיר לו בשקט, לעטוף אותו בשמיכה קלה, כל דבר שעשוי להרגיע.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגבי הכנסת רגליים לפה

מיכל בר-נס
    14/09/2011

הי שגית,
    הכנסת רגליים לפה זה חלק מההתפתחות. לפני שמצליחים יש הרבה נסיונות ורק אז מצליחים. אז אין סיבה להילחץ :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו