שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    מרינה
    08/09/2011

שלום.
    יש לי כמה שאלות.
    1. הבת שלי בת 4 חודשים ישנה בלילה כ -11 שעות אבל בצהיריים ישנה מעט.כ- 3 תנומות של חצי שעה-שעה.איך לגרום לה לישון יותר?היא גם מתקשה להירדם בצהוריים.היא נראת עייפה כשלא ישנה מספיק ונעשת נודניקית.
    2. היא רוצה להיות על הידיים , לא רוצה לשבת בטרמפולינה ולא מעסיקה את עצמה הרבה במשטח פעילות . מה שמאוד מקשה.איך לגרום לה להיות יותר עצמאית?
    3. היא אוכלת מגיל חודש נוטרמיגן , עכשיו אני מנסה להעביר אותה בחזרה למטרנה .נראה שהיא לא כל כך רוצה לאכול מטרנה.האם יש בעיה להשאיר אותה עם נוטרמיגן?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה

09/09/2011

מרינה שלום,
    לגבי השינה - ילדים בגיל כה צעיר ישנים תקופות קצרות ומעט במשך היום. זו הנורמה וזה בסדר. מאוחר יותר זמן השינה מתארך לשעה-שעתיים, פעמיים ביום.
    ובכלל - ילד איננו רובוט שלנו, ואי אפשר לסדר לו את הגוף כפי שאנחנו רוצים. כל ילד יש לו קצב שלו ו"שעון פיזיולוגי" שלו, גם בשינה וגם באכילה.
    לגבי העצמאות - זה עוד מוקדם מדי. ילד מתחיל להיות עצמאי בגיל שנה ואפילו יותר מאוחר. רוב הילדים צריכים מבוגרים על ידם כל הזמן עד גיל שנה ויותר.
    לגבי האוכל - אני מציעה לך להתייעץ עם אחות טיפת חלב שמכירה את הילדה.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות - תגובה לשאלך השנייה

מיכל בר-נס
    14/09/2011

אני מציעה להרגיל אותה בהדרגה.
    דבר ראשון טרמפולינה לא מומלץ בכלל-זה שם את התינוק במצב שאין לו אפשרות לזוז בו ואין כאן אפשרות להתפתח זה בעצם מעקב את ההתפתחות.
    אני מציעה להניח את התינוק על הרצפה ולשכב לידו, בהמשך ניתן לזוז ממנו לזמן קצר ולאט לאט להגדיל את הזמן. כמובן לשים לו צעצוע או שתיים שיהיה לו מעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו