מוטרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    שני
    03/11/2011

שלום,
    בני בן שנה ו-9 חודשים, ילד נורא פעיל,קשה לו לשבת הרבה זמן, הוא פעלתן מאוד ושובב אך יחד עם זאת הוא עושה דברים מסוכנים, פעולות שחוזרות על עצמן המון, הוא משליך כל חפץ שיש לו ביד, לא משנה מה, כוסות מזכוכית, צלחת, שלט, פלאפון ועוד. כשאני הולכת איתו לבני המשפחה אני מתביישת בזה, הוא רואה משהוא על השולחן הוא מעיף אותו, כשאנ נותנת לו לשתות בכוז הוא שותה ומיד מעיף אותה. הוא ילד מאוד פיקח ונבון אבל לדעתי השובבות שלו גבוהה מאוד.. אני מורה במקצועי ואני לא רוצה שהילד שלי יתנהג כמו תלמידים שאני ניתקלת בהם ואני נורא חוששת.מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

שני
    03/11/2011

שכחתי לציין, שאני כועסת עליו ומענישה אותו שזה אומר להיות בלול, אבל הוא עושה דברים כל כך מסוכנים שזה מביא אותי למצב שאני נותנת לו מכה על היד, אני יודעת שזו לא הדרך אז מה כן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - תגובה

04/11/2011

שני שלום,
    לפי תיאורך, ייתכן שיש לך ילד היפראקטיבי, ותצטרכי לטפל בכך בכל גיל, לפי הבעיות ורמת הקושי שתהייה. לפעמים זה לא פשוט, אבל כפי שאת יודעת, יש צרות גדולות יותר.
    מבחינת התמודדות עכשו, במיוחד עם ההתנהגות המסוכנת, חשוב לנסות ולמנוע את הסכנות : לסלק דברים מדרכו של הילד, ולשים אותם למעלה, שלא יגיע אליהם, לא לתת לו דברים שהוא עלול לזרוק, לשבור וכד', לשמור עליו בחוץ, ולומר לו כל הזמן : להיזהר !
    הרבה כוח וסבלנות, ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו