שלום לגבי גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לגבי גמילה
    עדי
    05/11/2011

ביתי בת שנה וחצי אני רוצה לנסות לגמול אותה האם זה מוקדם??איך אפשר להתחיל יש ליין שני דברים 1.שהיא לא במסגרת היא איתי בבית 2.אני בהריון עוד שבועיים בערך צריכה ללדת.

איך אפשר לעבוד איתה על עקשנות היא ממש עקשנית כל דבר רוה ועכשיו ואם לא מביאים לה בוכה ושמנסים להרים אותה מתנגדת בכל הכח מפחדת מאוד שתגדל יהיה יותר קשה ותהיה מהילדים שמשתטחים בקניון איך אפשר למנוע זאת יש לציין שאני מסבירה לה ולא ניכנעת ברוב הפעמיים

תודה רבה שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לגבי גמילה

הוספת תגובה

• שלום לגבי גמילה - תגובה

06/11/2011

שלום עדיאל,גיל שנה וחצי הוא צעיר מאד לגמילה, רוב-רובם של הילדים מוכנים לגמילה רק לקראת /סביב גיל שנתיים וחצי. לדעתנו, עדיף לחכות שהנכונות לגמילה תבוא מצד הילד, ע"י איתותים שונים, כמו : הודעה על עשיית הצרכים, בקשה להוריד טיטול או ללכת לשרותים. כשנסיונות הגמילה נעשים מוקדם מדי, נוצר תסכול, ותחושה של כשלון, ואז התהליך מתאחר.

לגבי העקשנות - ייתכן שזו תקופה, וייתכן גם, שהילדה חשה את המתח בבית לקראת הלידה הקרובה. היא בוודאי מרגישה שמשהו השתנה אצלך, ולכן נלחמת יותר על קבלת תשומת-לב. כדאי מה שפחות להאבק איתה. נסי להתעלם ולא להגיב, במיוחד כשהיא נשכבת על הרצפה, בועטת או צורחת. תני לה להרגע מעצמה, ואז תוכלי להתייחס אליה שוב.ייתכן שתקופה זו תימשך גם אחר הלידה, עד שהחיים ישובו לשגרה, ואז זה יחלוף. ואולי תשקלי בכל זאת להכניס אותה למסגרת גן, כבר עכשו. לדעתי , זה יעזור לך ולה.
    שתהייה לך לידה קלה., בשעה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו