המלצה לחוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לחוג
    ליאת
    11/12/2011

שלום רב.
    רציתי לדעת האם מומלץ חוג טניס לילד בגיל 4.5.

ואם לא, מדוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לחוג

הוספת תגובה

• המלצה לחוג - תגובה

12/12/2011

ליאת שלום,
    אינני רואה סיבה למה לא.
    נסי. ייתכן שזה קשה מדי עבור ילד בגיל זה, וייתכן שהוא לא יצליח ויהיה מאוכזב מכך. אבל לנסות - תמיד אפשר ותמיד טוב. גם כשלון מלמד.
    כל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייגים

ליאת
    12/12/2011

תודה על התשובה המהירה.

הילד שלי כבר נמצא בחוג טניס, והוא מסתבר..כישרון בטניס.
    אין לו שום בעייה עם החוג מבחינת טכניקה וקאורדינציה.
    השאלה שלי נשאלה בעקבות מידע שעבר אליי, והוא שחוג כממו טניס לא מומלץ לילדים קטנים כיוון שהוא מתמקד בצד אחד של הגוף, כלומר מפתח צד אחד והוא לא סימטרי.
    ולילדים קטנים מומלץ לעסוק בספורט סימטרי.

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייגים - תגובה

12/12/2011

שוב שלום,
    ראשית, זה לא נראה לי מדוייק, למרות שאינני מקצוענית בתחום, מאחר שפרט לפעילות היד, שהיא באמת לא סימטרית, אבל בגיל זה ממילא פעילותנו כבר אינה סימטרית, וצד ימין (בדרך כלל) מוביל בפעילות, יש חלקים אחרים של הגוף שפועלים בשלמות, כמו ההתרוצצות אחרי הכדור, על שתי רגליים, ועם כל הגוף !
    כפסיכולוגית, מה שחשוב בעיני הוא ההנאה של הילד מהפעילות, והתרומה שיש לכך על הדימוי-העצמי שלו, ועל הבטחון העצמי שהוא מפתח.
    כל טוב ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייגים - תגובה

מיכל בר-נס
    12/12/2011

היי ליאת,
    טניס באמת ספורט אסימטרי להערכתי אין סיבה לא לשחק אבל אני מציעה לך לעקוב אחרי המנח של הגב שלו ואם את חושבת שיש אסימטריה את יכולה לאזן אותו על ידי פעילות ספורט סימטרית (יש הרבה)
    בברכה מיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו