אבחון פרטי או דרך העירייה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון פרטי או דרך העירייה??
    מיכל
    09/01/2012

הבן שלי בן 5.5 בגן חובה וצריך לעלות לכיתה א' . לפני כשנה עבר ניתוח של פוליפים ושקדים וסבל מבעיית שמיעה קלה שגרמה לו להתמרד ולא להשתתף הרבה בפעילות הגן לאחר הניתוח חל שינוי גדול בהתנהגות שלו והגננת שמה לב שישנה בעיה רגשית והיא ממליצה על טיפול רגשי הגננת ואני מלאנו טפסים ושלחנו להתפתחות הילד בינתיים הוא מועמד והטור ארוך מאוד לחצתי במרכז לזרז את הטור הזמן עובר וכיתה א' מתקרבת ובינתיים למעלה מחצי שנה לא זז כלום מנהלת המרכז יצרה איתי קשר ועברה איתי ביחד על הטפסים שלי ושל הגננת והיא טוענת כי ילד לא זקוק לטיפול רגשי אלא לקלינאית תקשורת ברצוני לציין כי לאחר הניתוח לקחתי אותו לאבחון אצל פסיכולוגית ילדים באופן פרטי וזה גם מה שהיא אבחנה . בינתיים נגשה אלי הגננת ואמרה שהיא סידרה לילד עם השרות הפסיכולוגי שהפסיכולוגית תאבחן אותו ותמליץ מה לעשות עם הילד אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה שהילד יעלה לכיתה א' ובתיק שלו יהיה רשום עליו הכל כי הוא נמצא בגן של הבית ספר ובשביל זה לקחתי אותו פעם קודמת באופן פרטי מבקשת את עצתכם מה לעשות? האם כדאי לפנות לשרות הפסיכולוגי או שוב לגשת באופן פרטי? אני מבולבלת מאוד ומבקשת את העזרה לעשות סדר בראש , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחון פרטי או דרך העירייה?? - תגובה

10/01/2012

מיכל שלום,
    אין תשובה חד-משמעית "מדעית" לשאלה שלך, כל אדם וטעמו!
    אני מאד מעריכה את השרות הציבורי, ומעדיפה שהאבחון ייעשה במסגרת זו. לדעתי איש מקצוע שעובד בשרות הציבורי הוא אובייקטיבי יותר, מאחר שאינו מקבל ישירות את כספי הלקוח.
    אין סיבה לחשוש מרישום האבחון, הרי אין בכך כדי להטיל "כתם" על הילד או האדם.
    כך או כך, שיהיה בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו