מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון פרטי או דרך העירייה??מיכל09/01/2012
הבן שלי בן 5.5 בגן חובה וצריך לעלות לכיתה א' . לפני כשנה עבר ניתוח של פוליפים ושקדים וסבל מבעיית שמיעה קלה שגרמה לו להתמרד ולא להשתתף הרבה בפעילות הגן לאחר הניתוח חל שינוי גדול בהתנהגות שלו והגננת שמה לב שישנה בעיה רגשית והיא ממליצה על טיפול רגשי הגננת ואני מלאנו טפסים ושלחנו להתפתחות הילד בינתיים הוא מועמד והטור ארוך מאוד לחצתי במרכז לזרז את הטור הזמן עובר וכיתה א' מתקרבת ובינתיים למעלה מחצי שנה לא זז כלום מנהלת המרכז יצרה איתי קשר ועברה איתי ביחד על הטפסים שלי ושל הגננת והיא טוענת כי ילד לא זקוק לטיפול רגשי אלא לקלינאית תקשורת ברצוני לציין כי לאחר הניתוח לקחתי אותו לאבחון אצל פסיכולוגית ילדים באופן פרטי וזה גם מה שהיא אבחנה . בינתיים נגשה אלי הגננת ואמרה שהיא סידרה לילד עם השרות הפסיכולוגי שהפסיכולוגית תאבחן אותו ותמליץ מה לעשות עם הילד אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה שהילד יעלה לכיתה א' ובתיק שלו יהיה רשום עליו הכל כי הוא נמצא בגן של הבית ספר ובשביל זה לקחתי אותו פעם קודמת באופן פרטי מבקשת את עצתכם מה לעשות? האם כדאי לפנות לשרות הפסיכולוגי או שוב לגשת באופן פרטי? אני מבולבלת מאוד ומבקשת את העזרה לעשות סדר בראש , תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון פרטי או דרך העירייה?? - תגובה
10/01/2012מיכל שלום,
אין תשובה חד-משמעית "מדעית" לשאלה שלך, כל אדם וטעמו!
אני מאד מעריכה את השרות הציבורי, ומעדיפה שהאבחון ייעשה במסגרת זו. לדעתי איש מקצוע שעובד בשרות הציבורי הוא אובייקטיבי יותר, מאחר שאינו מקבל ישירות את כספי הלקוח.
אין סיבה לחשוש מרישום האבחון, הרי אין בכך כדי להטיל "כתם" על הילד או האדם.
כך או כך, שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקת מכניסה דברים לפה
גמילה מחיתולים והתאפקות לפיפי
ראש שטוח לתינוקת בת חודש
התהפכות תינוקת מהבטן לגב
יעוץ והכוונה אחרי לידה
בן שנתיים מכור למסכים
מציצה של בגדים וכרסום ציפורניים
בני בן שנה ותשעה חודשים שבועיים אחרונים הוא התחיל להכות את הראש בידיים וגם לזרוק את עצמו על הרצפה..
נפילת תינוק אחורה בניסיון לעמוד
התלבטות על מעבר ממשפחתון לגן
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)