איחור התפתחותי - ילד בן 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור התפתחותי - ילד בן 3.5
    הדס
    27/03/2012

שלום רב,
    הייתי היום עם בני, בן 3.5 , באבחון אצל פסיכולוגית בהתפתחות הילד בשניידר. אנחנו שם במעקב מגיל לידה מאחר ונולד בשבוע 35 ושהה בפגייה.
    נאמר לי על ידי הפסיכו' שהוא סובל מהפרעת קשב וריכוז ואיחור התפתחותי של שנה וחצי (תואם גיל שנתיים). שאלתי אם ניתן לצמצם את הפער והיא ענתה שלא.
    אני מודאגת מאוד. האם כבר עכשיו אפשר לנבא מה יהיה עם הילד בהמשך? האם אין משהו שאפשר לעשות עבורו כדי לעזור לו?
    עליי לציין שהוא נמצא השנה בגן שפתי, ולאחרונה מאוד התקדם. בברכה, הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור התפתחותי - ילד בן 3.5

הוספת תגובה

• איחור התפתחותי - ילד בן 3.5 - תגובה

27/03/2012

הדס שלום,
    אני כ-38 שנה פסיכולוגית התפתחותית, ולמדתי להיות אופטימית. ראיתי שבדרך כלל ילדים מתקדמים, ואפילו מפתיעים אותנו לטובה.
    חשוב לטפל בילד, ללמד אותו, לעבוד איתו ולעודד אותו. חשוב גם שאת תאמיני בו, ותשדרי לו בטחון. אולי הפער לא ייסגר במלואו, אבל בהחלט אפשר שיצטמצם, ואפילו מאד.
    כל טוב ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

הדס
    29/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו