שלום, אני רוצה לברר משהו...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אני רוצה לברר משהו...
    ניקול
    22/04/2012

יש לי אחיין עוד מעט יהיה בן שנתיים והמרפס הקידמי שלו לא נסגר באופן מלא. הוא גבוה 80ומשהו סמ בערך...חלש ואוכל מעט. כשהוא רץ מיד נופל כמה פעמים. לפעמים יש לו חום עולה ויורד מאז שהוא נולד והיה לו דלקת ריאות בתחילת השנה הזו. אולי קשור לתזונה?בלוטת התירס?או מסיבה אחרת?מודאגת הדודה... אודה לך אם תוכלי לענות בהקדם האפשרי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אני רוצה לברר משהו...

הוספת תגובה

• שלום, אני רוצה לברר משהו... - תגובה

מיכל בר-נס
    23/04/2012

היי לימור,
    בתור דודה אני מבינה את דאגתך, אני לא מכירה את מערכות היחסים בתוך משפחתך.
    יתכן שהילד במעקב וההורים החליטו מסיבה כל שהיא לא לדבר על זה בפורם המשפחתי הרחב.
    תנסי לברר, ואם נראה לך שאינם מטפלים תמצאי דרך עדינה להציע להם לפנות לרופא ולהתייעץ איתו.
    בברכה מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

ניקול
    25/04/2012

שלשום שוחחתי עם אחותי על זה והיא תברר עם הרופא לילדים מה צריך לעשות... מקווה שאחייני יהיה בסדר. בכל אופן תודה על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי... - תגובה

מיכל בר-נס
    25/04/2012

היי לימור,
    גם אני מקווה שהכל בסדר.
    תודה.
    בברכה מיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו